I´m back!

Så nu är vi hemma igen! Kom egentligen hem igår men det blev så sent efter att vi fått Harry i säng osv så hann inte skriva.
Det var iaf underbart i sundsvall, Harry har aldrig sovit så bra som då. Och vi bodde i en lyxvåning mitt i stan!! Den  kostar 15 000:- i månaden PLUS värme och el, det säger väl allt? Helt underbart och mysigt var det. Harry har nog aldrig varit så nöjd i hela sitt liv?
Tobias var ju mest på utbildningen men jag och lillen klarade oss bra själva :). Enda negativa var att lägenheten var på tredje vångingen- utan hiss! Så jag kunde inte riktigt gå någonstans själv med Harry, ville inte dra ned harry i vagnen i dom där långa trapporna. Han hade väl fått trauma för livet ;)
Harry var jätte duktig och helt underbar under båda bilresorna också. Han skrek aldrig utan satt med oss och sjöng och hade jätte kul! Det var helt underbart.. som en mini semester fast han jobbade <3.
Tyvärr så trodde jag ju att jag hade glömt kameran så blev inga bilder, men det visade sig att jag hade med mig den iaf. Sugit va? :(

Jaja! Idag så var vi inte riktigt några planera. Ska städa här hemma (försöka iaf) och sen hade jag velat gå på stan men gör nog hellre det med Tobias. Något som är säkert är att vi ska hem till mina föräldrar iaf, dom saknar ju Harry coh ville få mysa lite med honom :).
Nu ska jag försöka få igång städningen men vi ser ju hur det går!


Våran fjortis Harry som vi kallar honom! Han kommer fram lite då och då på bilder ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0