Kopparspiral

Imorse var jag o stoppade in en kopparspiral, gjorde inte alls så ont som alla sagt! Herregud, hade ju skrämt upp mig själv rejält innan :P.
Men det gick bra och nu sitter den där.. även om jag inte har något förhållande så vill jag vara skyddad, vem vet det kanske kommer nån prins nån dag? :)
Och även jag fattar att man måste använda kondom med ny partner, har redan lärt en läxa av att inte ha använt skydd- behöver inte lära mig en till!

Harry mår bra, igår var det läkarbesök och det gick bra.
Han är 68 cm lång och väger 7554 gram :) och har 42,5 i huvudomfång. Enda bekymret är att han "darrar"/ får "ryckningar" i högra armen och använder inte den som den vänstra armen.
Vi fick ligga kvar på BB några extra dagar eftersom vi upplevde det då också men då trodde man det bara var outvecklat nervsystem eftersom han var nyfödd osv. Men nu har det alltså fortsatt så vi får se vad läkaren säger när han ringer nästa vecka :).

Livet flyter på för oss och jag hoppas allt är bra med er med.

Livet

När livet ibland känns hopplöst så tittar jag bara på min son och då försvinner lite av verkligheten för en stund <3
Jag älskar dig Harry





Sjukt längesen

Det var sjukt längesen jag skrev, men vet ni vad? Jag har helt enkelt inte orkat.
Från att ha haft en person i mitt liv jag trodde jag skulle spendera mitt liv med till att förlora denna på bara nån timme är  inte så roligt och jag orkar inte vara stark just nu.
Inför Harry är jag ALLTID stark, han ska inte ha en ledsen mamma. Och han gör mig glad dessutom. När han ler och ligger o pratar med en så lyser han upp min tillvaro och verkligheten försvinner för ett tag- för han är ju det underbaraste som finns.

Lill snubbens först tand har kikat fram också, han säger hej och han springer runt i gåstolen och älskar att riva/äta på allting. Han ålar sig fram och brukar "rulla" runt här på golvet, från rygg till mage, mage till rygg osv. Och han ÄLSKAR mat! Han nöjer sig absolut inte med välling numera utan han äter både en portion mat och välling, tjockisen som han är :).
Han älskar all mat, köttfärssås, lasagne, lax, torsk, kycklig och frukt älskar han också. Han brukar alltid få frukt purré med maten och så dricker han själv ur en pipmugg.
Äppelgröt är favorit också, spec när man blandar det med blåbär eller jordgubb..
herregud, när jag läser allt detta så inser jag plötlisgt hur stor han är. Snart kommer han ju lämna mig för att ge sig ut i världen själv.. hemskt! Min lilla bubbe <3

Jag har blivit sjuk också..  ont i halsen, kan inte andas, hostar slem osv osv. Inte så trevligt men som tur är så har jag ju min underbara familj som hjälper mig.
Är nästan varje dag med dom eftersom jag inte riktigt vant mig än vid ensamheten.

Nu ska jag nog se tv eller nått.. blev ett långt inlägg men det blir väl så då man inte bloggat på över en vecka.


Kaos

Det är kaos i mitt huvud.
Det är som när vi ser på tv hur folk slår sönder affärer och ger sig på poliserna, så är det i mitt huvud just nu.
Allting brinner och alla skriker.
Dom springer bara runt, runt med panik i hela kroppen och sinnet.
Det är kaos i mitt huvud.

Nya tag

Jag antar att det bara är att ta nya tag? Men att det skulle gå så här långt, det anade jag aldrig.
För tillfället mår jag bra, men alla säger att jag är i chok och att det kommer sen.. jag själv har bara svårt att förstå det just nu. Jag får aldrig vara ensam, fast det är just det jag vill nu. Alla är så rädd för när choken släpper och hur jag mår då..
Jag vill inte tänka, jag tittar framåt istället. Visst, jag är bunden till denna människa för resten av livet nu men så är det.
Jag gjorde ett val som jag nu får leva med.

Har har för övrigt sagt sitt första ord: Hej. Han är världens duktigaste kille <3

Trasig

Jag är trasig
Både i själen och utanpå
Ser du mitt hjärta som ligger i bitar på marken?
Ser du hur trasig jag är?
Jag är trasig

It´s over

Jag och Tobias har gjort slut. Ett bråk gick i överstyr och polisen kom osv.. allting är kaos och mitt huvud helt jävla fuckt.

Komplicerad

Jag är en sån jävla komplicerad människa så jag orkar knappt med mig själv.

Men om inte ens jag orkar med mig själv, vem ska då göra det?

RSS 2.0