Uppehåll

Som ni kanske märkt så har jag ett litet uppehåll nu i bloggen och det är för att ja flyttar på måndag!!
har mycket att fixa så skriver igen när allt är klart!


Måndag

Nu är det precis två veckor kvar tills jag flyttar!!!
Åh vad jag långtar!! :D

Harry och jag är fortfarande sjuk :/.Fattar ingenting.. är sjukt jobbigt att bara sitta inne hela tiden men jag gör det för hans skull.
Idag är även min lill bebis 2 månader,grattis gubben<3.

Tokigt hur mycket jag älskar dig <3

Eftersom vi bara sitter inne numera så händer inte mycket idag.. Tobias är här och hjälper mig och det är skönt :). Längtar dock tills jag flyttar så vi kan vara nära varenda dag nästan <3

Nu ska jag gå och mysa med min stora älskling
Kram

 

 


Människor är vidriga

Människor är verkligen vidriga varelser..
Mina tankar går till killen som hängde sig i cam framför människor som allvarligen satt och hejade på honom, provocerade honom till att ta sitt liv på riktigt.
HUR FAN KAN MAN GÖRA SÅ? Hur vidrig får man bli som människa? Det spelar ingen roll om de trodde att han bara var "fejk", hur kan man sitta och skriva saker som: Jag måste jobba snart,så kan du skynda på? Du vågar inte, jävla fegis, fan vad fejk och patetisk du är m.m

Av ren nyfikenhet gick jag in på flashbacks forum för att se om det fanns nå snack nu efteråt men då hittade jag tråden killen som tog livet av sig hade skapat.
Så jävla sorgligt och jag tror jag aldrig har grinat mer än vad jag gjorde då.. jag mår illa och börjar gråta då jag skriver det här.
I tråden sitter då som sagt människor och "hejar" och provocerar honom, och man ser i svaren han ger (han som tog livet av sig) att han är så jävla rädd och har ångest.
Det sista han skrev var: Nej, nu börjar jag ångra mig så dags att sätta fart och sen: Let´s do it.

Så jävla hemskt och sorgligt. Men mest sorgligt är människorna som faktiskt suttit där och trott han var "fejk" och sen gör han det.
JAG HOPPAS NI MÅR SÅ JÄVLA DÅLIGT OCH BÄR MED ER AV DET HÄR RESTEN AV ERA JÄVLA LIV
ÄCKLIGA PATETISKA MÄNNISKOR.

Vila i frid du vackra människa <3.
Jag önska att du hade haft någon att prata med

Torsdag och snö

Det är absolut det mysigaste vädret ute just nu! Det snöar för fullt och det gör mig så glad och varm i kroppen.
Har stått med Harry vid fönstret och pratat om julen med honom, han har svarat tillbaka och tittat ut-min gullpojke<3 :).

Harry börjar bli frisk nu men jag har blivit sjuk IGEN!? Fattar ingenting.. otroligt frustrerande och jobbigt är det iaf.
Idag blir det bara sitta inne som vanligt och försöka bli frisk.. hade helst velat gå ut lite i snön med Harry :D.
Så spännande att det är hans första vinter/jul,även om han är liten ska den bli speciell <3.

Idag ska jag ringa lite samtal inför flytten osv, kanske städa lite och bara ta det lugnt!
Längtar så mycket tills det är dags, då lär det verkligen kännas som att jag är mamma nu och har en egen familj.




Bloggtrafik

Vill du få tusentals besökare till din hemsida helt GRATIS!?

Det handlar om trafikutbyte. Om du kollar på en medlems sida får du poäng som sedan konverteras till garanterade besökare till din egen hemsida.

Förklaring:

Vi kör med något som kallas 3:2 ratio. När du kollar på en hemsida från en av våra medlemmar, så får du 2 poäng, när du har 3 poäng så kommer din hemsida visas för en av våra medlemmar. Tipsar du också dina vänner om denna tjänst så får du gratis besökare från dina vänners surfande.

Just nu får du:

100 gratis poäng när du registrerar dig.
100 gratis poäng varje gång en av dina vänner ansluter sig.

http://www.bloggtrafik.nu/index.php?sponsor=mandisa

DO IT NOW :D


Onsdag

Det är så härligt att ha en familj.. min egna underbara familj! Längtar så mycket tills vi flyttar och får iordning på allting, då börjar vårat liv på riktigt.
Att få vakna upp med min son och pojkvän varje dag,åka på äventyr tillsammans och bara sitta på kvällen i soffan och mysa tillsammans.
Längtar så jag nästan blir tokig <3.

Nu har vi bokat hotell också till nästa sommar. Då ska vi bila ner till sthlm och bo på hotell och bara mysa, helt sjukt att jag kan göra sånt utan att behöva fråga om lov.
Det är mitt eget liv nu och jag får göra vad jag vill, det är så skönt att jag inte behöver ta hänsyn till mina föräldrar längre.
Så när vi är i sthlm är Harry nästan ett år!! Så då ska vi göra massa kul.. både jag och Tobias är intresserade av slott och tiderna från förr så det blir mycket besök på museeum och slott och sånt :)
Så nu är det bara att hålla hårt i pengarna, nog för att Tobias jobbar och jag hinner sommarjobba innan vi åker men ändå. Vi vill inte behöva oroa oss för pengar när vi är där, vi vill kunna köpa vad vi vill och när vi vill, dessutom bra om det skulle hända något.

Längtar så mycket tills vårat liv börjar tsm <3

Mina älsklingar

Galet hur mycket jag älskar dig... <3

 


Tiden går fort..

Varför fortsätter jag ens med bloggen? Jag har ändå inte tid att skriva.. men jag tror det blir bättre när jag flyttat :). NU är det inte länge kvar alltså.. lite mer än två veckor bara så flyttar vi!!
Längtar så sjukt mycket.

Med lill Harry händer det inte mycket, han har blivit mer nöjd och är verkligen underbar. Han ligger och pratar jätte mycket och ler hela tiden nästan :D.
Nu har vi båda två dock blivit sjuka :( Så ingen sömn är det i våra liv inte.. stackarn kan inte andas och hostar upp segt slem, min bebis <3.
Just nu ligger snutten och sover, borde egentligen passa på jag med men har andra saker att göra!

Så nu ska jag sätta igång med att fylla i lite papper och städa, ska försöka skriva mer men det är svårt när rjag ska ta hand om bebis och dessutom packa osv :)



Han har blivit så stor min älskling.. haha börjar nästan gråta

 


RSS 2.0