Onsdag

Fan gud.. snälla, ge mig en fet hamburgare med massa jävla pommes!!
Imorgon blir det fan det jag äter så fort jag slutat praktiken, om jag fortfarande är sugen på det då :P

Idag har det varit som vanligt, praktik.. har dock inte sovit någonting inatt pga av min foglossning. Ska ringa barnmorskan imorgon och fråga vart man får ett sånt där bälte som håller ihop mina höfter och bäcken, för har så himla ont.

Idag lyssnade jag på musik och det är så häftigt eftersom bebisen kan höra nu så sparka den jätte mycket när musiken var igång, speciellt visa låtar! :)
Min lilla älskling är redan som mamma och pappa.. åh vad jag längtar tills jag får hålla min plutt i mina armar <3

Jävla foglossning

Allvarligt.. jag vill inte vara gravid längre och det skrämmer mig. Om jag är less på att vara gravid nu hur fan ska det bli sen?
Missförstå mig inte, jag älskar min lilla plutt där inne och skulle aldrig välja att göra det här ogjort!! Men min graviditet har ju fan inte varit den lättaste och nu börjar det här tjorva också.. jag har rätt att bli less.
Jag kan inte sitta, ligga, böja mig ner, gå eller någonting så grinar jag.
DET GÖR ONT.
Jag vill inte vara med längre.. varför kunde inte jag bara fått en bra graviditet och fått njuta som alla andra?

Jag vet jag.. jag gnäller.
Jag är en bitch just nu.. men det gör ont och jag grinar.. och jag vill inte vara med längre!

 Min älskade plutt är så här stor nu! Ungefär 17 cm .. lilla älsklingen vad jag längtar efter dig.

Tisdag

Idag var jag på besök hos barnmorskan och det gick jätte bra!
Tyvärr så har jag ju foglossning redan nu och det blir bara värre.. just nu ligger jag och har jätte in i vänster sida.. det har låst sig totalt och kan inte röra på mig innan det ilar till i hela ryggen,låren och magen.
Kommer kanske behöva kryckor och ska nog ringa en sjukgymnast så jag får lite övningar att göra.

Fick höra hjärtljuden idag också.. helt underbart men våran lilla bebis som redan är känd för att vara tjurig ville inte vara med på det heller så den "försvann" hela tiden.. men bara att gilla läget <3. Lite hann man höra iaf.

Har så ont just nu.. orkar inte skriva mer!
Ha en bra kväll


Städa!

Hejsan hoppsan!
Fyfan vilket snöoväder det är här just nu!! Guud vad deprimerande det är.. usch. Det ska ju fan börja bli vår nu men istället så har SMHI utfärdat en klass 1 varning här.. suck. Det dröjer nog jävligt länge innan sommaren kommer..
Jaja, idag så ska jag städa mitt rum och kanske försöka plugga lite? Var jätte längesen jag satt med en skolbok.. kanske dags nu? :P

Imorgon är det praktik som vanligt hela veckan men sen är det påsklov!! Yes.. fan vad skönt med lov :)
Får se vad man hittar på... ska iaf och bada med familjen på piteåhavsbad. Först ville jag inte för jag känner mig FET, men äsch. Fan orka bry sig, jag har en baddräkt så nog ordnar det sig.

Nästa lördag ska jag och Jessica gå på bio eller kanske gå ut och äta för att typ halvfira mig eftersom jag fyller arton på söndag.. blä.
Orka, hoppas den dagen går extremt fort!

Jaaaja, kanske skriver ikväll. Ska också lägga in bilderna från min mobil i datorn och lägga upp några, men måste städa nu annars får mamma damp.
Kram


Mörker

Sitter här i mörkret och lyssnar på musik och äter choklad! :)
Vilken tur att laptops har batteri alltså, annars hade då fan blivit ensamt.

Bebisen rör på sig som vanligt.. har märkt att det är på kvällen lillplutten vaknar till liv <3
Härligt är det.

Ha en mysig och mörk fortsatt kväll, kram


Earth hour

Imorgon allesamans så är det ju earth hour!!
Hoppas nu alla vet vad det är för annars så är det fy skäms på er!
Så se till att släcka ner allting imorgon och se helst till att vara med någon under den timmen, mycket mysigare då ju ;) Om man är själv kanske det blir tråkigt att sitta ensam i mörkret under en timme, haha.
Eftersom jag är ensam då så ska jag nog tända ljus och läsa en bok, kanske se en film, tack gode gud för att datorn har ett batteri ;) bra vid såna här tillfällen.

Så se till att delta imorgon!!




Fredagsmys

Så var det dags för fredagmys igen, tänk vad veckorna går fort egenligen :)
Jag skulle egentligen ha varit med Tobias nu men han vägrar komma hit eftersom han tyckte jag var så "otrevlig" så det blir bara jag idag så jag ska ha fredagsmys själv!
Har tänt ljus och bytt om till pyjamas och ska snart krypa ner och se en film, vi får se vilken det blir.

Ha en super mysig fredag nu alla <3.
Kraaam


Torsdag

Idag så "jobbade" jag kväll för jag kände verkligen att jag behövde få sova!
Under dagen har bebisen inte rört sig allt och jag började ärligt bli orolig men nu jävlar så bökar den omkring där inne som aldrig förr, Andreas kände till och med. Han blev rädd först men sen tyckte han det var coolt, eller "konstigt" som han sa :)
Kan bara tänka mig hur det blir när den är större, längtar så otroligt mycket!!
Hade ingen aning om att man kunde älska någon så här mycket.

Imorgon är det praktik då som vanligt, men det blir iaf lite extra roligt för imorgon ska dom ha "våffel café". Det blev aldrig av idag så det blir imorgon istället, roligt och gott ;).
Under helgen ska jag vara med Tobias och bara ta det lugnt.. suck. Om en vecka fyller jag år.. är typ nervös. Haha, vet inte varför men jag vill helst få det överstökat!

Måste sova nu för ska upp så tidigt igen
Natti, kram


Tydliga sparkar nu

Lill bebisen har hållt på hela dagen idag! Och sparkarna är verkligen jätte tydliga nu, det går inte ens att beskriva känslan. Om jag lägger handen på magen så känner man ibland utanpå till och med!! Tobias har så klart försökt att känna han med men den vill inte riktigt visa för pappa ännu, för mamma är ju favoriten ;).

Idag har jag varit på praktik (inget nytt här inte) och sen for jag snabbt till Tobias. Han är sjuk så stannade bara en stund och nu är jag hemma.
Ska städa toan snart (yey, jag gör ju inte tillräckligt med sånt på praktiken) och sen blir det att ligga i sängen. Är så hemskt trött och ska ju upp tidigt imorgon igen.
Ska dessutom ringa barnmorskan imorgon och boka tid för i vecka 20 ska man på kontroll, längtar. Då får man höra bebisens hjärtljud <3.
Min lilla älskling bökar omkring där inne, gud vad jag älskar denna människa som jag inte ens känner.


God natt

Ska sova nu, är jätte trött. Idag är det verkligen inte min dag...
Imorgon är det praktik och då blir det att stiga upp tidigt igen.

Har nyss ätit en hel ananas för mig själv, så jävla gott det var!! Sen har jag bara legat i sängen och bara varit.
Lyssnar på lite musik nu men klockan är fan mycket alltså så måste gå och lägga mig.
Ska bara lyssna färdigt på Alicia Keys- Try sleep with a brooken heart <3

God natt


Ensam

Sitter här och funderar på framtiden.. känns skrämmande och lite ångestfylld men jag vet att jag kommer klara det skit bra! Jag är inte den första unga mamman i världen :)
Mamma säger att jag kommer bli ensam och tycka det är jobbigt osv ensam i en lägenhet med en bebis men det tror jag inte.
Visst, en bebis är inte så bra sällskap och klart det kommer vara tufft men det kommer gå hur bra som helst och jag längtar!!
Längtar tills min lilla älskling är här och kan bli älskad <3.

Idag har jag inte gjort något speciellt, varit på praktik och sen bara varit.
Har planerat för min födelsedag också, jag fyller år på en söndag (som tur är) och då kommer alla hit och så ska vi äta middag osv, och med alla menar jag Erik,Elin,mormor,lillebror,mamma och pappa :) Så det blir kul.
Känns fortfarande onödigt att fylla år, känns inte alls speciellt men en middag blir trevligt.

Har inte laddat över bilderna än (förlåt).. men kanske gör det efter att jag ätit middag.
Ha det bra

God natt

Jag vet, jag la aldrig in bilderna men det är för att jag är lat.
Förlåt, men imorgon så slutar jag ett så när jag kommer hem ska jag städa och överföra bildern och lägga upp dom här :)

Nu ska jag sova för ska upp halv sex imorgon till praktiken, usch -.-
God natt, kram


Söndag

Hejsan svejsan, har nyss kommit hem från mormor där vi ätit våfflor och massa gott :)
Vi pratade om bebisen och mormor har faktiskt tagit det jätte bra, hon tycker det ska bli spännande och hade köpt två stenar med hjärtan på som var för mig och bebisen, bilder kommer sen.
Jätte gulligt och trevligt var det.

Idag går jag in i vecka 19.. helt sjukt. Har snart gått halva tiden!! Sen är det bara tjugo veckor kvar, fattar ni. Endast tjugo jävla veckor.. det är ingenting. Får lite smått panik när jag tänker på det för det är så mycket som behövs, inte bara till bebisen utan till lägenheten. Herregud så spännande och vad jag längtar <3.
Ska sätta mig ner och skriva en lista på vad jag redan har för saker, både till bebisen och lägenheten och sen en lista på vad som faktiskt behövs.
I slutet av april-början av maj ska vi fara till IKEA och handla, det om något längtar jag till så otroligt mycket.

På tal om April så fyller jag ju faktiskt år om två veckor, känns så himla avlägset.
Känns som att jag inte har tid att fylla år, jag är så koncentrerad på bebisen och allt annat så att fylla 18 känns bara meningslöst. Vill bara få det överstökat så jag kan fortsätta planera för bebisen och min framtid.

Jaja, ska nog ta och sova en stund snart sen blir det att färga håret.
Älskar verkligen mitt röda hår men det är en färg som är så svår att "se efter". Man måste färga så ofta för när man tvättat håret några gånger blir det bara fult, så nu blir det brunt för det är lättast. Den blir inte ful efter några tvättar osv. Jag köper alltid permanent hårfärg men det är bara att inse, efter ungefär 20 tvättar så blir det "slitet". Som tex med svart hårfärg, efter ett tag är det bruna fläckar i och hårväxten syns ganska bra, iaf om man är blond, och med rött hår blir det orange osv. Men med brunt så brukar det fortsätta vara brunt.

Lägger in bilderna senare och skriver mer då, kram

Äntligen

Äntligen så har jag stoppat in bilderna från ultraljudet i datorn!! :)
Plus en bild på lillmagen, här kommer dom:






Precious

Nyss sett filmen Precious.. usch så hemsk film.
En riktig gråt film.. jag grät iaf hela tiden typ och man mådde bara dåligt.

Filmen handlar om en tjej som kalls Precious och hennes mamma misshandlar henne fysiskt och psykiskt varje dag. Hennes pappa våldtar henne och gör henne gravid två gånger.
Man får följa henne i hennes liv och se vad hon har för drömmar och hur hon sakta men säkert får ett någorlunda bra liv i slutet.

Rekommenderar den här filmen till alla, bra att se med sin pojkvän/kompis om man är en sån som gråter mycket. Kan vara skönt att få lite tröst för den är verkligen jätte hemsk.

http://www.youtube.com/watch?v=b5FYahzVU44 här är en trailer så kan ni se ungefär hur den ser och handlar om.


Fredagsmys

Idag är det fredagsmys, tyvärr är jag ensam (som vanligt) men jag hoppas ni andra får en underbar fredag med era nära och kära <3.

Ikväll händer ingenting, ska se film och bara ligga i sängen.
Elin har åkt med Erik till hans stuga och där ska dom mysa hela helgen så det blir bara jag i helgen, och bebisen då men den är ju inte så mycket sällskap, inte än iaf <3.

Är fortfarande så himla förkyld alltså!! Otroligt jobbigt och tråkigt.. less på att vara sjuk hela tiden.
Nåja, funderar på att dra till affären och köpa godis men jag orkar nog ärligt inte ;)

Ha en super mysig fredag, kram

En liten plutt

Förlåt att jag inte skrev igår! Men det blev så mycket! :)

Igår var jag då på ultraljud och det var helt fantastiskt MEN min lilla unge där inne ville inte alls vara med så man såg nästan ingenting och fick inte så bra bilder. Den hade vikt ihop sig så benen var vid huvudet och guud vad den rörde på sig HELA tiden!!
Jag och Tobias ville ju gärna veta könet men läkaren vi hade ville inte säga, hon tyckte det var onödigt för det KAN ju bli fel. Suck.. MEN vi hade en annan läkare och han råka nog försäga sig lite för han sa: Men titta, där har vi ju HONOM.. och efter en stund: Eller henne.. hehe.
Så det kanske är en pojke!? :D
Jag tror det är en pojke och det tror Tobias med, helt underbart var det iaf. Vi satt minst en timme med det där för killen var bara en studerande och höll på att lära sig så han ville också titta.
Enda negativa är att min livmoder sitter för långt ner så måste på återkontroll i vecka 32 (en evighet dit!) och om den fortfarande är så, då måste jag göra kejsarsnitt och det vill jag absolut inte göra.. livrädd :(
Men han sa att det var ovanligt att den ligger kvar så förhoppningsvis så flyttar den upp sig :)
Och då på återkontrollen ska vi också få ett slutgilltigt svar på om det är en pojke eller flicka, jobbigt att vänta så länge!

Eftersom jag inte har nån sladd till min mobil så ska jag låna mammas och ta lite bilder och sen ladda upp här :). Så det kommer ikväll, jag lovar.
Nu ska jag lägga mig och vila en stund, min nedrans förkylning vill ju inte ge mig sig.

Den stora dagen

Morgon alla, idag är det den stora dagen! Ska ju på ultraljud idag och gud vad jag längtar. Så himla spännande och nyfiken jag är på filuren där inne <3.
Drömde inatt att det var en flicka,men jag tror det är en pojke. Jag och Tobias har slagit vad, han tror det är en flicka och jag tror det är en pojke och den som förlorar får bjuda på mat ;).
För mig spelar det faktiskt ingen roll längre vad det är, jag vill bara ha min lilla älskling här ju.
Haha, jag kommer defenitivt gråta idag när jag ligger där man är ju så känslig nu förtiden.

Är fortfarande lite depp för det som hände igår men konstigt hade det väl varit annars.
Ska snart kliva upp och börja göra mig iordning samt äta osv.
Är så otroligt glad att jag kan äta igen!! Och jag lovar, nu äter jag som en häst :).

Skriver så klart sen så får ni veta allt om lillungen där inne <3.

Rest in peace

Fick nyss reda på att en gammal vän till mig tagit livet av sig.
Så jävla tragiskt.

Vet inte ens vad jag ska skriva.. orkar inte skriva mer nu.
Så jävla tragiskt

Tänker på dig gumman och jag hoppas du äntligen får lite lugn och ro, jag vet att du länge inte velat leva.
Jag önskar bara du hade sagt något till mig.. det finns en annan lösning än självmord.
Rest in peace <3


Natti

Nej, nu går jag och lägger mig. Mår jätte dåligt och det blir då ingen praktik för mig imorgon.
God natt alla, sov gott <3


Varm i kroppen

http://nadja92.blogg.se/index.html, blir så varm i kroppen när jag läser sånt här!!
Så himla underbart gulligt, eller hur?
Älskar allt som har med romantik att göra, är nog en rätt romantisk person av mig :)
Jag gör som Nadja och skickar med länken till en bra sida http://www.karlekspresent.se/
Faktiskt jätte bra :).

Just nu ligger jag i sängen, är glad igen för börja läsa om det där kärleksgrejset.
Även om det inte gäller mig så blir jag glad för andra, älskar sånt där!! <3
Hoppas pappa kommer med godis, mår så sjukt dåligt så orkar inte gå till coop så bad pappa köpa lite hoppas han gör det bara ;).

Ska fortsätta läsa om romantik och sånt nu :)


Skolan

Sitter i skolan just nu och mår skit. Fan att man ska bli förkyld nu också! Har nyss återhämtat mig från virusinfektionen och börjat äta bra igen och så händer det här. Så jävla typiskt.

Jaja.. vet att jag inte skriver så mycket om min graviditet men det är för att det händer inte så mycket just nu. Tiden står som mest still, jag är ju trots allt bara vecka arton (17+ 2 dagar om man ska vara korrekt) och det enda "spännande" är att jag börjat känna av foglossning redan nu och satan vad ont det gör.. är orolig att det ska bli värre och att det kommer bli som för min mamma- kryckor och sängliggande.
Vill så gärna lägga ut bilder på mig och min mage osv men min jävla mobil ska ju in igen!!
Jag vet, förlåt. Men jag ska gottgöra er alla när jag får tillbaka mobilen, då blir det minst en bild i varje inlägg.

Börjar längta riktigt mycket tills jag känner dom riktiga sparkarna och graviditeten sätter igång på "allvar" eller vad man ska säga.
Just nu är det som sagt bara still... men efter vecka tjugo så börjar man ju gå på regelbundna kontroller osv och gud vad jag längtar!!
Vill bara att allting ska ta fart nu.. vill flytta in i lägenheten, köpa möbler och massa bebisgrejer och viktigast av allt: Vill ju ha min lilla älskling här. Kan inte fatta att jag ska få hålla i mitt eget barn, någonting som jag och Tobias har skapat tillsammans. Något som kommer från oss.. något som bara är vårat.
Så himla underbart <3.
Men på torsdag får jag åtminstonde se min lilla och det blir underbart.
Längtar som tusan :)

Har matte lektion snart, skriver senare!
Kram



Desperata Hollywoodfruar

Ligger i sängen med en hals som gör ont och ser på Svenska hollywoodfruar men jag kallar det desperata hollywoodfruar istället för det känns lite desperat :).

Hade fått tillbaka min efterlängtade rosa mobil idag, var så glad men tror ni mobil helvete fungerar det då?
Nej, så klart den inte gör!! Vad dum jag är som trodde min mobil skulle fungera nu när den varit inne på lagning tre gånger, dumma dumma mig.
Så det blir att skicka tillbaka den och nu ska jag fan ha en helt ny mobil för i helvete!!

Älskar ju min söta och fina rosa lilla mobil!! Jäkla skit, jag ska fan ha en ny nu.. annars blir det liv i helvete kan jag lova :).

Jaja, ska sova snart. Är faktiskt jätte trött och som sagt sjuk, och sen måste man ju upp tidigt för att hinna med bussen som går halv åtta.
Åh vad tidigt men jag måste, tyvärr.

Skriver mer imorgon, lovar att blogga varje dag nu som förr <3.
Fast när jag är med Tobias blir det ju inte mycket för vi har inte på våra dator när vi umgås.
Det är en regel vi har, eller jag har satt upp den regeln så han inte sitter och spelar när han egentligen ska umgås med mig!

Natti alla, kram

Yes i´m back

Ah... känns som att jag inte bloggat på hundra år och ärligt så är det faktiskt skit jobbigt att sitta och skriva det här nu. Känns helt tomt i huvudet och känner mig som en nybörjare.

I helgen har jag varit med Tobias, vi har sett film och bara varit.
Såg bröllopsfotografen och The hurt locker. Sååå jävla bra filmer! Förstår att The hurt locker fick 6 st oscars.
Enda dåliga var slutet, det kändes som att man precis hann komma in i filmen så helt plötsligt var den slut.
Och Bröllopsfotografen var jätte rolig och helt enkelt skit bra, se båda två! :)

Har blivit sjuk nu också, ont i halsen,feber,huvudvärk och ont i kroppen!!
Det suger, men bara att bita ihop. Får ta en värktablett och palla mig iväg till skolan, jag överlever nog.
På torsdag ska jag och Tobias på ultraljud, gud vad jag längtar.
Tänk att få se min lilla älskling där inne.. herregud. Kommer gråta, det lovar jag.
Sen ska jag ta reda på om det är en pojke eller flicka.. är så himla nyfiken att jag dör.
Alla tror det är en flicka och jag har också varit helt säker på det men det känns inte som så längre.. vet inte alls vad jag ska tro längre men jag blir oerhört lycklig vad det än är <3.

Just nu ligger jag bara i sängen, har nyss ätit onyttig mat (totalt värt det) och ska snart duscha.
Ikväll händer absolut inget, ska äta halstabletter och bara ligga i sängen.

Kanske skriver senare ikväll!
Kram

 Min underbara söta lillebror

Sushi

Åh.. jag är så sjutk sugen på sushi! Och det är helt sjukt för jag HATAR fisk.. seriöst. Fisk är typ det värst jag vet och nu vill jag inte bara ha fisk. utan rå fisk detssutom, helt sjukt.
Har aldrig smakat sushi men funderar fan på att göra det. Tänk så tycker jag det är jätte gott? :o :)
Det vore grejer de..

Har inte gjort så mycket i veckan.. mest suttit och försökt få mig själv att plugga meeen det har inte alls gått.
Så jag har bara varit slö.. legat i sängen, glott på tv osv.
Just nu sitter jag i skolan och degar.. tråkigt! Vill hem.. men jag får gå vid tre, så hinner med bussen som går ungefär 15:15 tror jag :). Får skynda mig iaf det skulle visa sig att den går tidigare.

Nej, ska fortsätta dega nu.

Ha en bra fredag för det är osannolikt att jag skriver med idag <3.

Lite uppdatering

Vet att jag är dåligt på att skriva men det är inte så lätt man när man mår skit, fysikt alltså.
Sen har jag så mycket i skolan och jaa.. det är stressigt just nu helt enkelt.

Sitter just nu på praktiken, men får gå hem snart för dom ska ha nå möte och då kan jag lika bra gå hem. Finns ändå inget att göra på det där jävla stället.

Ska återgå till mitt kära arbete nu..
Hejs

 Otroligt gammal bild på mig och sötnosen

So sick- Ne-yo

Gotta change my answering machine
Now that I'm alone
Cuz right now it says that we
Can't come to the phone
And I know it makes no sense
Cuz you walked out the door
But it's the only way I hear your voice anymore
(it's ridiculous)
It's been months
And for some reason I just
(can't get over us)
And I'm stronger then this
(enough is enough)
No more walkin round
With my head down
I'm so over being blue
Cryin over you

And I'm so sick of love songs
So tired of tears
So done with wishing you were still here
Said I'm so sick of love songs so sad and slow
So why can't I turn off the radio?

Gotta fix that calender I have
That's marked July 15th
Because since there's no more you
There's no more anniversary
I'm so fed up with my thoughts of you
And your memory
And how every song reminds me
Of what used to be

That's the reason I'm so sick of love songs
So tired of tears
So done with wishing you were still here
Said I'm so sick of love songs so sad and slow
So why can't I turn off the radio?


Dålig kväll

Ikväll är det en dålig kväll, mådde bra tidigare idag men det tog en helvändning så ska stänga ner datorn och inte skriva mer för idag, kanske sova.
Är så trött, får se om jag skriver imorgon.

Bye <3


Nu är det nog

Alla människor har en gräns och min är nådd.
Det var ditt val, stå fast vid det nu.

Bye bye darling


Lycklig

Idag mår jag bra, känner mig på bra humör och har känt bebisen fladdra till tre gånger idag! :)
Känns som att man har en liten fisk i magen, läskit.

Ska åka till skolan snart, men först ska jag fixa till här hemma och plugga lite. Behöver inte åka fören tre, men vi väl se om jag fastnar vid facebook eller nått annat roligt.

Bebisen mådde bra iaf, den tar åt sig allting jag äter och dricker och växer som den ska. Det är därför jag mår pyton, min lilla bebis är självisk precis som det ska vara.
Att jag inte går upp i vikt gör ingenting, det kommer senare.

Ska städa här hemma nu, skriver sen!
Bye <3


Sova

Nu mår jag mycket bättre!
Var bara lite ledsen under kvällen för allting känns så hopplöst ibland!
Men efter att jag pratat med min underbara kusin Helena så mår jag bättre och känner mig faktiskt trött.
Har ni tänkt på hur utmattad man känner sig när man gråtit mycket och haft dåliga tankar? Jag blir iaf helt slut och vill bara sova!

Imorgon ska jag till barnmorskan och missar mina lektioner på morgonen, och vi får se om jag ids åka till skolan igen klockan halv fyra, men jag tvivlar ;).

Ska stänga ner datorn nu, kanske se lite tv och sen sova.
Somnar förmodligen framför tv:n.

Natti alla, kram <3

Fuck

Det är vid såna här tillfällen det hade varit skönt att ha någon man kunde ringa och man vet att den perosnen kommer över för att trösta en.

Det är nu det hade varit skönt att ha någon brevid sig som lyssnar och håller om en.
Det är nu det hade varit skönt att inte vara ensam


True love

If I was ya man (baby you)
Never worry bout (what I do)
I'd be coming home (back to you)
Every night, doin' you right
You're the type of woman (deserves good thangs)
Fistful of diamonds (hand full of rings)
Baby you're a star (I just want to show you, you are)

You should let me love you
Let me be the one to give you everything you want and need
Baby good love and protection
Make me your selection
Show you the way love's supposed to be
Baby you should let me love you, love you, love you

Det är så här det ska vara tjejer, true love kallas det.
Han ska göra allt för er <3




Trött (som vanligt då)

Ligger i sängen, håller seriöst på att somna hela tiden så jag satte mig vid datorn istället.
Finns absolut inget att se på tv ju.. så less!!
Är uttråkad hela tiden, det är ju annorlunda när man har någon men när man är ensam så blir det lätt att man bara sitter hemma osv. Man orkar inte riktigt göra nått, iaf inte jag.

Jag hatar att jag saknar dig

Kanske går och lägger mig redan nu, men då vaknar jag väl vid tolv igen.
Ska försöka hålla mig vaken tills nio iaf ;).


Ny vecka

Hejsan hoppsan .. idag är det måndag, ny vecka nya problem. Right?
Skolan var bra idag, gjorde inte så mycket, var på dåligt humör på idrotten så skippa datan och for hem.
Orkade bara inte! Är så trött hela jävla tiden och sover dåligt.. less.

Ringde till barnmorskan idag och ska dit imorgon, blir skönt.
Så ska dom ta lite prover osv för att se att allting är bra.

Är hungrig!! Ligger i sängen för tillfället och ser grey´s (repris) och väntar på mat.. doftar underbart nerifrån köket!
Ska försöka plugga sen, vi får väl se om det blir av ;).

Skriver förmodligen senare!

Urgulligt!!

http://egzongegaj.blogg.se/category/min-karlek.html faaaan vad gulligt! Gå in och läs, en sån kille ska man ha!
Som kommer ihåg och vill fira hur länge man varit tsm, naaw.

Det är som jag skrivit tidigare, ni förtjänar det bästa tjejer!
Killarna ska avguda marken ni går på och göra allt för er! Vad ni än ber om, och han ska komma ihåg din födelsedag,eran årsdag och alla hjärtans dag.
Nöj er inte med vad som helst, ni ska ha det bästa för ni är underbara!
Kom fan ihåg det nu!!


Förväntan

Visst är det jobbigt att även om man inte vill gå och förvänta sig saker, för man vet att det aldrig kommer hända, så gör man det ändå?
Jag hatar det.
Tänker hela tiden att jag är inte en sån som förväntar mig saker eller hoppas på någonting, men ändå kommer jag på mig med att göra just det, hoppas!
Om jag hör en bil, hoppas jag direkt att det är Tobias som kommer till mig.
Eller om jag frågar vilket datum jag fyller, att han nångång ska svara rätt?
Eller att han kanske har den där efterlängtade blomman med sig just nu för vi har ju varit borta så länge ifrån varandra.

VARFÖR? Varför är det så jävla svårt att bara sluta? Varför sitter det där envist kvar?
Jag vill för fan inte gå och förvänta mig saker, fatta det.
Går det där någonsin ur kroppen?
Snälla säg att det gör det?

BAJS.. god natt


Bästa låten jag vet <3

Soulja boy

Baby you know that I miss you, I wanna get with you tonight
But I cannot baby girl and that's the issue
Girl you know I miss you, I just wanna kiss you
But I can't right now so baby kiss me thru the phone, I'll see you later on
Kiss me thru the phone, see you when I get home

Baby I know that you like me, you my future wifey
Soulja Boy Tell 'Em, yeah
You can be my Bonnie, I can be your Clyde
You could be my wife, text me, call me

I need you in my life, yeah all day everyday I need ya
And every time I see ya my feelings get deeper
I miss ya, I miss ya, I really wanna kiss you but I can't
Six, seven, eight, triple nine, eight, two, one, two

Baby you know that I miss you, I wanna get with you tonight
But I cannot baby girl and that's the issue
Girl you know I miss you, I just wanna kiss you
But I can't right now so baby kiss me thru the phone, I'll see you later on
Kiss me thru the phone, see you when I get home

Baby I been thinking lately so much about you
Everything about you, I like it, I love it
Kissing you in public, thinking nothing of it
Roses by the dozen, talking on the phone

Baby you so sexy, your voice is so lovely
I love your complexion, I miss ya, I miss ya, I miss ya
I really wanna kiss you but I can't
Six, seven, eight, triple nine, eight, two, one, two

Baby you know that I miss you, I wanna get with you tonight
But I cannot baby girl and that's the issue
Girl you know I miss you, I just wanna kiss you
But I can't right now so baby kiss me thru the phone, I'll see you later on
Kiss me thru the phone, see you when I get home

Tröött

Är jätte jätte trött, vill bara lägga mig i sängen och sooova!
Imorgon är det skola, börjar klockan tio med engelska men ska till skolsköterskan då och så måste jag prata med min mentor Jens!

Ska även ringa min barnmorska och be att få komma på kontroll, börjar nästan misstänka att jag har diabetes.
Är kissnödig jämt, törstig hela tiden och trött konstant!
Så dom får väl ta några blodprover osv så får se resultatet sen.

Nu ska jag borsta tänderna, sen krypa ner under täcker och se tv en stund!
Ska försöka hitta sladden till mobilen jag har nu så jag kan ladda upp bilder, men det är tyvärr inte säkert att jag hittar den!
Så ni kanske får ha tålamod tills min gamla mobil kommer tillbaka :(

Natti alla, KRAM

Vecka 17

Vecka 17

Barnet:

Barnet kan gäspa

Barnets kropp är tunn, armar och ben är magra och det mesta av skelettet består mer eller mindre av brosk, som är mjukt och flexibelt. Lanugohåret täcker hela kroppen i mönster som liknar fingeravtryck, och huden är fortfarande genomskinlig och saknar underhudsfett.

Barnets ögon har nu ögonlock, men de öppnas inte förrän runt den 27:e graviditetsveckan. Hon eller han är medveten om och kan reagera på vad som händer. Du kanske kan känna hur barnet reagerar på ljud.

Nu är de externa könsorganen så tydliga att man kan se om det är en pojke eller en flicka.

Från och med den här veckan väger barnet mer än moderkakan.

Mamman:

En glad överraskning i andra trimestern

Nu när ditt hjärta har 20 procent mer blod att pumpa runt händer det att du får hjärtklappning, men det är inget att oroa sig för.
Den ökade blodmängden får kroppens slemhinnor att svullna. Därför får du lite mer flytningar än vanligt, och näsan täpps till (se till att inte bli beroende av nässpray. Använd koksaltlösning i stället!).

Slemhinnor finns även i slidan, och nu blir de mer blodfyllda än tidigare. Om din sexlust, som förmodligen fick komma i andra hand under första trimestern på grund av trötthet och illamående, nu kommer tillbaka när du mår bättre är chanserna goda för att sexlivet ska få sig ett rejält uppsving. Många säger att de aldrig i sitt liv har haft så bra sex som under den andra trimestern!



Haha, jag hoppas verkligen det där med sexet stämmer för som det är just nu .. fan bara tanken på sex får mig att vilja krypa ner under mitt täcke och dö.
Men vi får väl se, jag får skriva sen om det var sant eller inte ;).


Helt slut

Jag är helt slut, inte nog med att Andreas spydde hela kvällen igår utan klockan två på natten så vaknar jag av ett jävla spring utanför min dörr.
Då är det Erik (Elins pojkvän) som också spytt. Han har spytt ner hela deras säng, golvet, badrumsdörren och badrummet. Hojja!! Så det blev att städa och bäda rent och duscha och oj, väldigt mycket jobb för att vara två på natten.
Somnade vid tre igen, då allting var klart. Så är ganska trött just nu, men det är jag väl alltid.

Idag har jag inte gjort mycket, sett tv och småstädat rummet. Ska dammsuga och dammtorka  samt lägga in mina ny tvättade kläder i lådorna!
Senare ska jag kanske ut på en promenad, men får se. Det verkar blåsa mycket ute och vara ganska kallt, så håller mig nog inne.

Ska försöka plugga också, men det är svåårt. Är så omotiverad :/

Jaja, skriver kanske ikväll.

18-årsdagen närmar sig

Kom just på att jag fyller ju fan arton snart :O
Konstigt.. det ska ju typ vara speciellt och sådär men för mig känns absolut ingenting.
Jaha, jag fyller arton? So what?
Det jag önskar mig från mamma och pappa är pengar pengar pengar, presentkort på IKEA! För möbler behöver jag när jag ska flytta och IKEA är absolut bäst när det gäller sånt.
Av mormor får jag pengar och syrran ville köpa nå babygrej och det passar bara utmärkt!
Tobias kommer inte ens ihåg när jag fyller år så ja. Vi får väl se om det ens blir ett grattis? ;)

Hittade ett pack med två bodys på stan idag, så otroligt söta!
Det stod "I love mum" på ena med röd text och den andra var vit med röda ränder.
Tror jag ska köpa de men är otroligt rädd för att köpa saker, är trots allt bara i vecka 17 och allting kan fortfarande gå fel så tror jag väntar med sådant.

Mamma och pappa kom iaf hem nyss för Andreas mår så himla dåligt och han ville ha mamma här.
Så jag är inte barnvakt längre, utan nu lyssnar jag på musik och glider runt på internet ;)

Inte en rolig lördagskväll

Just nu sitter jag i soffan men jag är på helspänn hela tiden.
Andreas har fått magsjuka! Så jag har hela kvällen torkat spyor och bytt kläder på Andreas ungefär 4 gånger.
Först spydde han ner hela soffan, sen badrummet och sen sin egen säng.
Just nu ligger han i soffan med en hink och jag har sagt att om han behöver spy så måste han säga till så jag kan hjälpa honom att spy i hinken.
Stackarn.. han bara gråter och mår dåligt.
Tur att han har sin super stora syster som finns här!

Här är en bild på mig och sötgubben


Idag är det en sån där dag..

.. då jag bara hatar att vara gravid.
Då jag har bara har lust att skita i hela graviditeten och bara sova.
Seriöst, är ensam,deprimerad och har så sjukt ont i magen att jag inte kan äta.
Jag lovar er, det här är mitt första och sista barn.. nog för att jag och Tobias har sagt att om vi fortfarande är tsm om 5 fem år så skaffar vi ett syskon till vårat barn men det kommer nog inte hända!
Isf adopterar vi men det kostar ju sjukt mycket pengar så jag tror faktiskt det bara blir ett barn.

Idag ska jag bara plugga samt sitta barnvakt hela kvällen/natten. Mamma och pappa ska iväg till några kompisar, så det blir bara jag och Andreas ikväll.
Han kommer sitta vid vårat Xbox (hur stavar man? :P) och jag kommer sitta och plugga samt se tv.
GREAT NIGHT!

Kanske skriver ikväll, kram

Kiss me thru the phone

Fan vad jag älskar musik <3.
Seriöst, att musik kan göra en så jävla lycklig och få en att tänka tillbaka på speciella minnen som är relaterade till just den låten.

Som tex låten: Basic Element- Touch you right now.
Den påminer mig om sommaren. Sommren med Tobias då vi bara låg i hans säng hela dagarna, lyssnade på den här låten och bara var.
Sen när vi jagade bin som kommit in i rummet för vi haft fönstret öppet, haha så jävla kul och underbart.
Fan vad jag vill ha tillbaka den sommaren <3.
Den påminer också om första gången vi träffades jag och Tobias...
Egenligen hade jag kontakt med hans bästa kompis Marcus, och skulle träffa honom på nån fest dom var på.
Och då när vi kom in så spelades just den här låten.. så den betyder mycket för mig.

Haha, så jävla sjukt att det blev jag och Tobias. Nu ska vi ha barn och allt, så jävla underbart och konstigt.
Skulle aldrig byta bort det här mot någonting, men det låter väl annorlunda imorgon kanske ;).
Man vet aldrig med en hormonfylld tjockis som mig.

En annan låt jag bara älsk-hatar är Kobojsarna- Jag vet du vill ha mig.
Världens jävla fjortisdunk men den låter sjunger alltid jag och Tobias när vi åker bil.
Och Tobias kan verkligen inte sjunga så det är jävligt roligt och underbart.

Åh vad jag saknar min lilla idiot till pojkvän <3. Han är ju mitt liv och jag älskar honom så fruktansvärt mycket.
Nej, nu ska jag fortsätta lyssna på min underbara musik och tänka tillbaka på en jävligt underbar sommar.
Ha en bra fredagskväll! Kram

Besviken

Åh vad jag är ledsen och besviken nu!
Tobias är Tärendö och begravningen har blivit flyttad till måndag istället för söndag!! Så vi kommer inte träffas fören nästa helg.. fan. Jag hade verkligen sett framemot att få träffa honom nu på söndag.
Saknar ju min älskling.
Fan

Jaja, idag kommer Alina hit. Det blir jätte roligt, henne har vi inte träffat på ett halvår typ!!
Så vi ska äta god mat och se film, fredagsmys alltså!

Här är några gammla bilder på syrran och mig:






Och så en bild på älsklingen så klart



Svar till anonym

Anonym om Det är inte underbart att vara gravid:
no offense, men du och din kille kanske borde ha övervägt detta beslut. Ni kanske båda känner att ni är "redo", men är erat förhållande redo? Enligt mig så går man inte bara och skaffar barn med vem som helst, är han någon du tillexempel vet att du kommer vara tms med resten av livet? Eller är det bara något du vill att ni ska vara? Det är dålig stil att skaffa barn när man vet att man ändå kommer skiljas åt - tänk på barnet! Ni har varit tms i några månader, wow. Barnet är några veckor och du och din kille verkar redan ha fått problem med varandra (utgår från din blogg) och du beskriver din pojkvän som omogen och att du redan har funderat över om ni ens kommer att kunna hålla ihop. Men annars, visst, kör hårt morsan - men själv hade jag inte velat ha den uppväxten.

Ursäkta, men det finns vuxna människor som skaffar barn och sen skiljer sig. Varför skulle det bli mer synd om det här barnet för det?
Jag kan lova dig att det verkligen inte kommer bli synd om detta barn, det är det absolut sista som kommer hända.
Och jag har aldrig någonsin skrivit i den här bloggen eller sagt att vi är redo för det här! Det här var defenitivt en oplanerad graviditet och Tobias har sagt att han inte vill bli pappa nu och det har jag full förståelse för och respekt för.
Jag har sagt att han behöver inte vara tsm med mig, det här var mitt beslut och jag förväntar mig inegnting av honom om det skulle bli så att han lämnar mig.
Men nu är ju faktiskt situationen som den är och han har valt att stanna kvar och börja tycka det ska bli roligt och spännande.
Och vem har ett problemfritt förhållande? Vi har absolut våra bråk och tjafs men det vi vet är att vi vill ge det här en chans och skulle aldrig ge upp så lätt.
Fattar inte hur du kan sitta och döma någon pga av deras ålder. Herregud, det finns så många vuxna där ute som skaffar barn fast dom inte kan ta hand om det eller inte har fast förhållande.
Men om du anser att det blir synd om barnet så tycker jag enbart synd om dig som är så otroligt inskränkt och negativ.
Mitt barn kommer få den absolut bästa uppväxt som finns för den kommer vara omringad av människor som bryr sig och älskar den. Och även om vi skulle göra slut jag och Tobias så skulle han få ha vårat barn varanan vecka osv, så mitt barn går det ingen nöd på!
Det kan jag lova dig :)

Det är inte underbart att vara gravid

Nej, faktiskt så är det inte underbart att vara gravid. Lite inte på allt ni läser.
Jävligt kul för er då som har en "underbar" graviditet, jag avskyr er.

Att vara gravid är inte rolig, fantastiskt eller underbart.
Nej jag känner mig inte vacker, glad eller sexig och ursäkta men vart fan tog sexlusten vägen? Försvann den så fort mitt ägg blivit befruktat eller?
Nej, man vill inte ha sex när man är tjock,får fula bröst med bröstvårtor som tar upp ungefär 85% av bröstet,man vill inte ha sex när man har dålig matsmältning och får halsbränna så fort man ätit en tugga, man vill inte ha sex när man konstant har ont i magen för att tarmjävlarna inte fungerar som de ska och gör så att man blir förstoppad.

Jag kan lova er att detta är mitt första och sista jävla barn för fyfan. Jag vägrar må så här igen.
En graviditet gör inget annat än ställer till problem. Det enda du blir är en hormonfylld tjockis som antigen är jätte ledsen och gråter över allting, eller en sur fitta som bråkar med pojkvännen, eller någon som inte alls har lust för sex eller närhet.
Om du har JÄVLIGT MYCKET TUR så blir du väl en sån där glad liten brud med gullig liten mage som tycker ALLTING ÄR SÅ FUCKING jävla underbart.
Men bra för er då, ha det så jävla bra under eran graviditet så går jag och skjuter mig själv istället.

Torsdag

Idag när jag vaknade vid tio så städade jag först hela köket och damsög i både kök och vardagsrum.
Sen drog jag med syrran på stan, ville hitta nån bra bok om graviditet men det fanns inga så vi drog till max och käkade, jävligt gott :).
Sen så gick vi bara runt och slö tittade tills bussen gick hem. Sen har jag inte gjort nått mer.. borde verkligen städa rummet men orkar inte.
Det positiva idag var iaf att jag inte har kräkts! Har mått lite illa osv men det har stannat i magen, tur det.
Ringde aldrig till barnmorskan idag, jag väntar lite till och om jag går ner ett kilo till DÅ ringer jag.

Ikväll händer inte mycket, criminal minds börjar väl ikväll? ;)
Om det är så, måste jag se det!! Det är ju super bra, nästan bättre än grey´s men bara nästan.

Min kusin Helena är i sthlm just nu med sin lillsyster, dom ska se Tokio Hotel ikväll. Åh vad fuskit!! Vill också åka till sthlm, kanske det gör det till sommaren med familjen :).

Nåja, ska se om maten är färdig nu.
Kram

Grey´s anatomi

Snart är det premiär för grey´s anatomi! Längtaar :).
Japp, jag är en serinörd och följer ungefär alla serier som finns.

Idag har inte hänt mycket.. varit barnvakt åt lillebror och bara legat i soffan. Orkade inte ens äta lunch eller nått.
Så idag har det varit en riktig slödag.

Imorgon funderar jag på om jag ska åka in till stan ett tag och bara glo. Kanske dra med mig syrran och fika, det vore trevligt. Längesen sist vi var tsm, men det blir väl så när ålderskillnaden är nästan tre år och vi båda två har pojkvänner och nu ska jag dessutom ha barn osv.

Jaja, ska se på grey´s nu!
Ha en bra onsdagkväll, kram

En gravid pojkvän?

Ibland undrar jag om det inte är Tobias som är gravid? Han verkar då verkligen ha fått nå extra hormoner i kroppen så som han håller på.
Alltid sur och små tjafsar och otroligt barnslig!!
Jag kommer väl få två barn att ta hand om när lillen kommer, hoppas han skärper sig!
Annars vet jag inte alls hur detta ska sluta, men kan man egentligen förvänta sig mer? Han är trots allt bara 19, men jag hoppas verkligen han mognar och skärper sig för annars kommer vi inte kunna vara tsm.

Nog om det.. är så sjukt orolig för bebisen som ligger i magen min.. måste ringa barnmorskan imorgon och prata!
Väger 63,8 nu. Jag går ju inte ens upp utan jag går NER.
Ärligt.. lever ungen ens där inne? Hur klara den sig? Den måste ju vara sjukt liten iaf för det syns inte att jag är gravid och det känns verkligen inte som att jag är det.. livet flyter liksom på som vanligt.
På söndag blir det vecka sjutton jag går in i.. asså det märks ju verkligen inte.
Känner mig inte gravid, inte ett dugg.

Men lite duktig var jag idag. Ringde och bokade ultaljud, det blev den 18/3 :).
Spännande, om det inte blir så att barnmorskan vill att jag ska dit tidigare då för att kontrollera så att ungen lever. Nog för att jag kände den röra sig där inne men ändå.
Äh jag kanske bara är nojjig men vill iaf få svar så jag slutar oroa mig.


Tänk Om..

Det finns så mycket "tänk om" i mitt huvud hela tiden.
Tänk om mitt barn inte klarar sig? Tänk om dom säger att någonting är fel vid ultraljudet?
Och massa annat i huvudet hela tiden. Så fort jag tänker något sådant börjar jag gråta. Ni kanske bara tycker jag är nojjig och bla bla bla. Men man tänker alltid att "det kommer inte hända mig" men det kan göra det.
Alla första gångs mammor kanske känner så här och det är sjuk jobbigt.
Är så extremt rädd för att någonting ska gå fel.. det får inte gå fel.
Om dom säger att barnet är handikappat eller annat så kommer jag gråta, jag kommer sörja men inte för min egen skull utan för barnets. Det enda jag vill är att det ska få en normal uppväxt och få vara som alla andra.
Om jag skulle få ett handikappat barn kommer jag älska det och ta hand om det. Göra allt jag kan för att det ska få det så bra som möjligt.

Jag beundrar er som har handikappade barn eller ni som förlorat ett.
Jag vet inte hur det är, men jag kan föreställa mig. Och ni är så jävla starka, jag tror jag själv hade gått in i en depression och inte alls velat vara med längre även om jag visste att mitt barn behövde mig mer än någonsin.
Ni är så jävla bra och ska fortsätta med det ni gör.

Ska sluta gråta nu och sova <3.
God natt alla. Kram

Dating in the dark

Har nyss sett på programmet dating in the dark.. ganska roligt faktiskt och spännande.
Men tror aldrig jag skulle våga ställa upp i ett sådant program. Har så otroligt dåligt självförtroende och då om jag faktiskt skulle bli lämnade för mitt utseende skulle jag ju gå sönder inuti.. alltså allvarligt. Hur repar men ens sig efter något sånt? Hade fan aldrig lämnat mitt hus igen, aldrig vågat träffa killar igen osv.
Nej,absolut inget för mig :P. Tur att jag har Tobias då, han fattar inte hur jävla sexig han är och om han gjorde de så lovar jag att han inte hade varit med mig.

AH! Nu är det desperate housewives!!

Kram

Tänk..

... att det kunde vara så svårt att komma på något så simpelt som ett namn!
Både jag och Tobias är eniga om att det ska vara ganska ovanligt men ändå inte konstigt.
Så namnen vi är överens om är för tillfället: Tindra och Leia, om det är en pojke Henrik eller Adrian.
Beror väl ganska mycket på hur barnet ser ut också men jag tror vi det blir något av dom här. Är ungefär 99% säker på det :)

Idag har jag inte gjot något, gjorde pannkakor till lunch och sen bakade jag och Andreas muffins!
Super goda blev dom, ska lägga in bilder sen.

Den här veckan börjar alla program igen! Gissa om jag är överlycklig :D.
Så ikväll blir det att se desperate housewives och mysa i sängen!


Tisdag

Först så vill jag bara säga tack till Linnea för tipset om outsider som handlade om unga mammor.
Jag såg på det och det var jätte intressant, fick mig att längta ännu mer efter min lilla älskling!

Fan, jag bokade inte ultraljud idag heller! Jag skäms, fan vad dåligt jag är. Men imorgon ska jag fan lägga mobilen längst bort i rummet så jag måste stiga upp för att stänga av alarmet, då vaknar jag.
Har blivit sjuk igen med feber och ont i halsen, så ligger och kräks IGEN.
Börjar bli orolig.. hur kan min bebis ens överleva där inne? Jag äter jätte lite och har inte gått upp någonting än fast jag borde ha börjat gå upp 2-4 kilo nu och nu dessutom kräks jag igen.
Om de säger att det inte finns något hjärtljud på ultraljudet så kommer jag dö. Min bebis måste överleva, så mycket som jag längtar och vill ta hand om min egna lilla älskling. . .  nej, det får inte vara så.
Jag är säkert bara nojjig, ska försöka vara positiv och äta fast jag kräks upp allt igen. Det lilla bebisen får i sig är alltid något.

Igår kände jag bebisen röra sig där inne! Två gånger, det var världens bästa känsla och allting kändes mer verkligt då. Önska Tobias kunde fått vara här och känna han med, men det kommer fler tillfällen då den är mycket större :)

Idag händer inte mycket eftersom jag är sjuk, ska baka snart med Andreas och sen blir det att ligga i sängen.
Jaja, bättre att jag är sjuk nu än när skolan börjar så jag inte missar mer.

Barnvagnar

Sitter och tittar på barnvagnar just nu.. gud så spännande!
Det är för tidigt för att köpa en men jag har redan besämt för vilka två jag vill ha, beroende på kön :)

Om det blir en pojke blir det den här:

Och om det blir en liten tös blir det den här:


Bildern kommer från http://www.annaaxel.se/index.php. Där har dom jätte bra och billga saker! Allt från barnvagnar till kläder!
Rekomenderar er att kika in där :)


Less

Det är ett under att jag faktiskt sitter och skriver detta inlägg eftersom jag har inget internet hemma.
Resan hem igår gick jätte bra, drygt att sitta så länge men sov för det mesta och lyssna på musik.

När jag kom hem var jag så oändligt trött och seg så jag har inte ens packat upp eller nått.. somnade nästan direkt. Sover så dåligt numera :/.

Any way, ska försöka ladda upp bilderna jag tagit på min lilla men fina mage. Syns ganska bra nu, rund är den och lite toppig, kanske det är en pojke trots allt?
Bokade aldrig tid för ultraljud idag, somnade om :(. Men ska fan vakna imorgon och se till att boka den där jävla tiden!! Fast dom borde ha telefontid lite senare än klockan 07:00-07:45.

Snön bara väller ner här utanför.. fy!
Vill ha sommar.. vill ha min bebis här <3. Längtar så oändligt mycket och kan verkligen inte fatta att jag ska snart ska få hålla i något som är min. Något jag och Tobias har skapat tillsammans.. helt otroligt.
Världens sötaste unge kommer det bli för både jag och Tobias ser otroligt bra ut, och ja ni får vara avundsjuka för det är ren fakta: Min unge blir den sötaste och bästa av alla <3.

RSS 2.0