Måndag

Jag vet nu är det så där längesen jag skrev sist men jag har inte tid att skriva.
Även om min bebis är den bästa så han är missnöjd.. han bara gnäller eller skriker och kan aldrig slappna av. Han sover inte heller så vi båda två kommer gå under snart!
Som tur är ska vi till bvc idag igen och prata för det här funkar inte. Något är fel.
Stackars min liten <3

Han har dessutom fått eksem över hela kroppen och det kliar ju och gör ont så det bidrar ju det med..
Nej,jag vet inte alls vad jag ska ta mig till och det är så svårt när man är ensam också.


Måndag

Först börjar vi med att svara "anonym"

Anonym om 1 månad: Han e precis som min så så tidig i utvecklingen e han inte^^

Ursäkta herr anonym men vad vet du om det? Är du här under dagarna och ser min lilla? Är du med på nätterna och sover med honom? Nej det är du inte, och varför läser du min blogg om du nu anser att jag ljuger?
Skaffa ett liv och sluta läs min blogg om det stör dig att mitt barn är tidig i utveckligen och en smula bättre än ditt.
Idag är det måndag och jag ska snart ge mig iväg för att skriva kontrakt för lägenheten! Spännande, jag längtar.
Tänk snart flyttar jag.. herregud alltså. Läskigt men så skönt på samma gång. Nu får jag mitt eget liv och jag bestämmer allt.
Det enda som känns jobbigt är att mina föräldrar hjälper ju mig jätte mycket,dom älskar Snutten så mycket och vill alltid ha honom hos sig-även om jag vill ha honom :P :).
Men jag bor ju inte så långt bort och kommer hälsa på, ofta.

Nu måste jag börja klä på världens bästa unge för vi ska hinna med bussen! :)




1 månad

Idag är min lilla älskling 1 månad!! Grattis till dig snutten, du överlevde fast du har mig som mamma ;)

Någonting som är helt underbart fantastiskt är att Harry redan börjat le! Det är så underbart jag och satt och grät medans snutten log flera gånger.
Först studerar han ens ansikte noggrant.. sen börjar han röra lite på munnen och sen kommer världens bästa leende som gör en varm och glad i kroppen <3. Är SÅ stolt över honom.
Han kan dessutom hålla uppe sitt huvud själv i någon min!! Och han rör sig så mycket, han kan "rotera" runt ett helt varv och ibland när man vaknar på morgonen så ligger Snutten precis brevid mig och jag ligger nästan ute på golvet,hmm.. busungen där :D <3.

Japp nu blev det massa skryt men min unge är ju faktiskt den bästa :)


Stor familj?

Innan jag fick Harry har jag alltid velat ha många barn, minst tre stycken! Men nu när jag väl har min Harry här så kan jag inte förstå hur jag nånsin ska kunna älska någon annan lika mycket som han. Hur ska jag kunna dela den kärlek jag känner till Harry med ett till barn, eller någon annan för den delen?
Den tanken för mig känns omöjlig just nu.
Han är ju mitt allt och jag älskar honom så fruktansvärt mycket.. hur ska jag kunna känna så här starkt för ett till barn?
Jag vill inte att Harry ska bli ensambarn, det är nog väldigt tråkigt och jag vet själv hur roligt jag haft/har med min syster och bror men tanken att jag ska kunna dela och/eller känna så här för en till.. går det verkligen?

Det är bara så otroligt svårt att tänka sig just nu men vi får väl se vad som händer i framtiden.
Tills dess ska jag njuta av min lilla son som är den bästa i världen.

Äntligen

Äntligen så har vi fått en lägenhet!!
Är så otroligt lycklig och lättad.. trodde aldrig jag skulle få flytta innan jul men den 1 november så flyttar vi alltså! Helt jävla underbart.. man får flytta in den första oktober men eftersom det redan är om typ två veckor så ändrade jag till 1 november. Vill hinna få pengar, packa och allting. Är ju trots allt bara 6 veckor ungefär så får vi flytta.
Gud vad läskigt.. är jag verkligen redo för det här?
Ja oavsett vad så måste jag bli redo, nog kommer det bli bra det här.


Min underbara snutt <3



Tisdag

Nu har vi varit på bvc och allting gick jätte bra! Han har växt 3,5 cm på bara fyra veckor, min lilla snutt :)
Tobias kom aldrig igår men jag kom iväg i rätt tid iaf, första gången! Så jag hann till och med boka en ny tid hos barnmorskan för efterkontrollen.
Det var så skönt att träffa henne igen. Hon var ju ledig dom sista veckorna av min graviditet så jag var tvungen att gå till någon annan och jag saknade verkligen henne då. Man får verkligen kontakt med den man går hos eftersom det är under en sån lång tid, och jag hade ju en ganska "komplicerad" graviditet (var sjuk och gick ner i vikt osv) så jag träffade henne lite extra.
Så det var jätte mysigt!

Idag händer inte mycket.. blir mest att bara vara här hemma och sköta om snutten. Tror jag ska skriva i hans bok också och klistra in lite bilder osv.. älskar sånt där pyssel! Kan nästan sitta i flera timmar och bara pyssla, att jag inte är bra på det är en HELT annan sak ;).

Nu har vi bestämt när dopet för Harry ska vara också, det blir i december och åh vad mysigt det kommer bli. Jag längtar riktigt mycket. Lillen ska få ha Tobias dopklänning också så det blir lite speciellt och fint.
Varken jag eller Tobias tror på gud eller nått men vi tycker att det är en fin tradition och det är som ett litet sätt att fira på, att våran lilla är här <3.


Måndag

Idag är det måndag och ny vecka igen.. tiden går seriöst jätte fort! Trodde dagarna skulle sega sig fram eftersom jag nästan bara går hemma osv men det går faktiskt jätte fort.

Idag händer det inte mycket, lillens pappa kommer hit och jag ska städa rummet- verkligen roligt va?
Imorgon är det bvc besök igen och det ska bli jätte spännande! Är så nyfiken på hur lång min Snutt är <3. Den här gången har Tobias tid att följa med också och det är en lättnad. Har i princip varit försenad varenda gång jag ska dit :P, men det är otroligt svårt att få det att funka med matning och sånt innan man ska gå.

Alltså igår ikväll- jag vet inte vad det var med mig men det kändes som att jag var gravid igen. Jag ville bara äta hela tiden, var sjukt godis sugen och höll seriöst på att bli tokig! Det var galet alltså.. haha vi får se hur det blir idag ;). Om jag fortsätter så här så kommer jag gå upp i vikt på nolltid, som jag egenligen borde men inte tänker göra. Nu när jag väl väger 59 (som jag aldrig gjort förr) vill jag behålla den här vikten- men jag tänker självklart ÄTA! Bara inte massa skit om man säger så.

Nog om min jävla vikt nu- måste sluta skriva nu, snutten håller på att vakna och jag riktigt hör hur hans gnäll låter som "BRÖÖÖST, NUU".. ni ser, Män- dom är redan från födseln besatt av våra bröst!




Väääldigt trött mamma med Snutten <3. Bara någon timme efter förlossningen

 

 


Dålig bloggare

Gud jag vet, jag är fan den sämsta bloggerskan som finns- men ärligt, jag har ett liv nu (typ).

Nu har vi iaf äntligen fått tillbaka våran ordinarie hårddisk så blir massa bilder idag :D.
Idag ska jag och Harry på ett möte och sen kommer pappa hit, yey! Blir skönt med lite avlastning och nog tror jag Harry saknar sin pappa lite (men mig älskar han ju självklart mest ;)).

Imorgon ska vi till bvc igen och väga lillen, sist vi var där hade han gått upp över 150 g! På bara några dagar, min lilla snutt :) <3.
Älskar "våran" bvc sköterska också, hon är helt underbar. Henne kan man fråga ALLT om, där känns det inte som att någon fråga är dum. 

Allting går verkligen jätte bra här hemma iaf med lillen. Alla har sagt att jag kommer få världens "chok" över hur jobbigt det är när han väl är här men det tycker jag verkligen inte. 
Jag njuter nästan hela tiden och ångrar ingenting, det här har jag velat sen jag var liten. 
Visst, ibland känner jag mig lite ledsen och ensam på kvällen men det är ju för att jag enbart har mitt rum att bo i. Det blir mycket lättare och skönare när jag och Tobias bor i lägenhet. Och ibland blir jag jätte frustrerad när Harry bara gråter och absolut inget hjälper, då lämnar jag över honom till mamma eller pappa så jag kan lugna ner mig. 
Men jag älskar verkligen min snutt.. det är inte klokt vad jag skulle göra för honom. Precis allt skulle jag göra och jag hoppas gud är nådig mot den som är dum mot min lilla. 

Nej, nu måste jag göra mig i ordning så ni får massa bilder istället :D

Så här otroligt söt är man efter man ätit klart!


Att suga på pappas näsa är ju inte helt fel när maten dröjer ;)



 

 


RSS 2.0