Lycklig

Jag är fortfarande super lycklig efter igår.. går hela tiden och tänker på att det är min och Tobias lilla pojke som ligger och sparkar i mig- KÄRLEK!
Jag längtar så oändligt mycket efter våran lilla.. vill att vårat liv bara ska börja. Vill fylla ut späljsängen som står och väntar på våran pojke <3.
Nu är allting en enda lång väntan.. men det finns ju roliga saker att göra i väntans tider. Imorgon ska jag handla babykläder! Oh vad jag längtar, så mycket roligare och lätte nu när jag vet vad det är för kön.
Ska till barnmorskan imorgon också, blir spännande. Längesen jag var där :)

Oh något jag glömde berätta igår var ju att min moderkaka har flyttat upp sig så det blir vanlig förlossning för mig!
Hjälp, lite besviken där. Är så otroligt rädd för smärtan, att jag ska tappa kontrollen osv. Och sen för att spricka där nere och behöva läka i hundra år och suck.. nej, jag ser inte fram emot det :P.
Men jag har ju Tobias så nog klarar jag det om han finns där <3.

Är så otroligt nyfiken på hur våran lilla bebis kommer se ut! Vem kommer han likna?
Mig eller Tobias? Vad tror ni? ;)


Ja, jag ser svin fet ut men jag är gravid så vi skyller på det för tillfället :P

En son!!!

Jag och Tobias ska få en liten son! Förstår ni? Det ligger en liten underbar pojke i min mage, min och Tobias pojke.
Det var ingen i min familj som trodde på mig när jag sa att jo, det ÄR en pojke. Jag bara vet det, och joho!
Man såg hur bra som helst vad som fanns mellan benen på bebis, våran älskade lilla Harry <3.
Japp, Harry ska han heta.
Åh allting känns så RÄTT och Underbart så det går inte att beskriva.
Tobias fick bjuda mig på mat också eftersom jag hade rätt ;).

En helt underbart perfekt dag!

Och tack för alla fina kommentarer folk lämnat!
Betyder mycket.

Nu ska jag mysa med bebis och ta det lugnt <3.



Tänk, här inne ligger våran son!


Jobb, jobb och återigen jobb

Gaaah.. jobbar från 12:00-21:30, så sjukt jobbigt! Är redan mörbultad i kroppen efter att jag sprang runt igår men det gick faktiskt bra!! Jag till och med hittade till en adress SJÄLV! :D Utan att behöva ringa pappa, STOLT!
Så igår gick det jätte bra, blev lite tjorv med medeciner och sånt men nu fattar jag nog hur det går till :)
Hoppas det går lika bra idag, håll tummarna för mig.

Någonting jag stör mig otroligt mycket på är all negativitet folk matar mig med hela tiden.
Det är som att bara för att jag är "ung" mamma så kommer mitt barn bli världens jobbigaste,kolik,skrik unge som aldrig sover, bara bajsar och spyr och förpestar mittt liv. Jaha, så någon som skaffar barn när de är 30 dom får jätte fina ungar och allting är frid och fröjd för dom, eller?
Jag vet inte hur det kommer bli eller hur det kommer kännas, men jag kan föreställa mig. Jag har en lillebror som jag tagit hand om sen han var liten bebis. Jag vet att det inte bara är mys och gullegull hela tiden, jag har tänkt igenom det här innan jag valde att behålla bebis på riktigt.
Jag är fan förbered på det värsta! Att mitt barn aldrig kommer låta mig sova, att hon/han kommer ha kolik 3 månader i streck,att den skriker jämt osv. Jag går inte runt här och tror att allting kommer bli så mysigt när bebisen kommer och att våran familj ska funka perfekt.
Jag fattar och det vore så skönt om någon bara kunde titta på mig och säga: Det här kommer gå jätte bra och klart som fan du klarar det här. Och jo, bebistiden är MYSIG!
För det är den också.

Istället för att gnälla nu ska ni få några magbilder jag tog igår! Tycker magen har växt som tusan på bara några dagar




Tisdag

Igår var det full rulle här hemma, vi möblerade om mitt rum och städade noggrant. Härligt blev det! Mycket mer utrymme och jag trivs jätte bra där inne nu.
Och Andreas fyllde ju fem hela år, storpojken :D <3. Så honom firade vi med tårta och presenter. Han fick två fiskar,plus akvarium och sånt och några andra leksaker. Hans min när han fick se fiskarna, helt obetalbar!! Underbart trevligt var det :).

På fredag är det midsommar, då kommer min älskling hit <3. Vi skulle egentligen ha tagit bilder på oss och bebismagen nu i helgen,men glömde totalt bort det men på fredag då blir det av. Vill verkligen ha det.. ska skicka in dom sen och göra dom stora och hänga upp i våran lägenhet sen :)
Jobbar på midsommarafton från 07:00-16:30, förstår inte hur jag ska orka vara vaken på kvällen. För då kommer jag hem vid fem, typ duscha osv. Äta middag och sen kanske jag och Tobias skulle ut :o. Hade velat sova lite innan middag osv, men hur fasen ska det gå till? Jag får dricka tusen energidrycker eller nått, men då blir väl ungen tokig där inne <3.

Idag ska jag sommarjobba, NERVÖS! Jag kommer gå vilse, få panik, gråta och sen typ åka hem för jag blir less. Men nej, allvarligt. Tur som fan att pappa jobbar där, jag ringer honom om jag hamnar i den där "springa runt som en höna utan huvud" fasen.
Nog kommer det gå bra.. måste försöka vara positiv, annars går jag under.
Jag börjar iaf halv fem och jobbar till halv tio då, annars så sitter jag bara här hemma med lillebror. Han fick vara hemma med mig eftersom mamma och pappa börjar jobba klockan sju och de ville inte tvinga upp honom så tidigt, så vi ska väl hitta på något.

Nu ska jag göra iordning köket.. råkade glömma gröt på spisen så allt är helt fastbränt -.-
Måste fixa till det, ha en bra tisdag.

Måndag

Är så trött så det går inte att beskriva. Om jag fick skulle jag lägga mig och sova i flera veckor!
Bara massa bråk och skit här hemma, varför ska föräldrar alltid ha rätt och ha sista ordet? Varför frågar dom efter en förklaring och när man väl ger den så ljuger man bara?
Och jag ska själva bli förälder.. hoppas verkligen att jag tänker efter och inte gör så!

Nåja, idag fyller lillebror Andreas fem år. Min lilla älsklingsplutt som jag tagit hand om sen han var liten bebis! Vi står varandra väldtigt nära och jag hoppas vi alltid kommer ha ett speciellt band till varandra





Imorgon börjar jag sommarjobba igen, halv fem till halv tio. Är nervös, är ungefär hundra procent säker på att jag kommer gå vilse!! Hjälp.. men ska fråga dom som är där innan jag börjar om vart adressen ligger, tex: Hon bor nära impuls osv. Då kommer de nog bli lite lättare.

Längtar så mycket tills jag och Tobias kan flytta och börja vårat egna liv med bebisen. Vi behöver det!!
Ska ringa några samtal idag så det skyndas på lite <3

Ett litet inlägg och svar till Anna

"Brukar att gå in och kika på din blogg lite då och då! Det som intresserar mig är att du kommer bli en hur bra mamma som helst, men hur reagerade du när du var gravid`? om det nu ex inte var menat, eftersom du är väldigt ung! med vänligahälsningar anna"

Tack så jätte mycket för att du tror jag kommer bli en bra mamma! Jag får inte höra det ofta och känns så bra när någon säger det.
Jaa.. jag misstänkte redan natten då jag och Tobias gjorde lillen att jag var gravid, för jag hade ägglossning precis i den stunden. Och efteråt när vi låg och och myste så sa jag det åt Tobias att nu blir det förmodligen en bebis- Haha liksom. Hur rätt hade inte jag då?
Sen kom symtomen-illamående, ömma bröst, trött och humörsvängningar. Min mamma var dessutom på mig om min mens fast den bara var 4-5 dagar sen, men jag tror hon kände på sig något. Så jag bad min pappa köpa ett graviditetstest "bara för att mensen skulle komma nån gång". Det var jag,min syster och Tobias hemma när jag tog testet. Tobias låg i sängen och jag gick runt som en psykpatient.. jag vågade inte titta på testet så min syster fick göra det.. ungefär så här lät det:

Jag- Hur många streck är det?
Elin- Två
Jag- VA!? Nej, men allvarligt hur många streck är det? Är dom tydliga?
Elin- Men det är två röda streck, väldtigt tydliga.
Så börjar jag gråta och skrika och springa runt i mitt rum. Jag fattade verkligen inte att jag satt mig i den situationen.. och vilken panik jag kände i hela kroppen! Vad fan skulle jag göra nu? jag ville inte göra abort, så jag tänkte på hur det skulle bli med skolan, Tobias, mina föräldrar, pengar allting. Och sen blev jag arg. Jag var helt panikslagen och Tobias bara ligger där i sängen och är hur lugn som helst, vad fan! Varför är människan så lugn?
Så jag börja skrika åt Tobias och gorma med honom, han låg ju bara där. Sen ringde mamma och pappa och frågade vad testet visade- Jag ljög. Jag sa att det var negativt och allting var bra (allt medans gråten bara låg och väntade på att få avsluta samtalet). Självklart ska då min mamma börja med en lång föreläsning om varför jag inte kan ha barn nu osv. Så det kändes ju ännu bättre.

Sen kommer jag faktiskt inte ihåg så mycket.. Tobias sa hela tiden att han är med mig vad jag än beslutar och ja. Vi vet ju vad jag valde och jag ångrar det inte en sekund. Paniken jag kände då var naturlig rädsla eftersom jag vet alla åsikter om "unga" föräldrar osv. Men aldrig att jag ångrar att jag valde att behålla min och Tobias lilla skatt.

Oj.. nu blev det ett LÅNGT inlägg men så gick det alltså till när jag fick reda på att jag var gravid.
Allting är annars jätte bra i mitt liv just nu.. bebisen är SÅ stor nu! Det är så häftigt när man känner varenda rörelse den gör där inne i magen, och jag o Tobias brukar ligga och gissa kroppsdelar på bebisen, för ibland får man tag i en armbåge,fot,hand eller ben :).
Nästa måndag ska jag på ultraljud!!! Längtar så jäkla mycket, då får vi se våran bebis <3.

Har börjat sommarjobba nu också, tungt som fan men jävligt roligt ändå. Tanterna är så söta och pratar om min mage hela tiden :) Jätte roligt.
Snart ska vi på IKEA och köpa sängen också (var slut när vi var där), känns så mysigt. Jag vill verkligen få allting klart nu. Vill börja "boa" som det kallas, vagnen är nu beställd iaf och nu saknas spjälsäng och bilbarnstol.

Tänkte bjuda på några rykande färska bilder också på bebis magen vecka 30+5




Nu är jag i vecka i 32 (31+1)

Kort inlägg

Blir ett kort inlägg eftersom jag måste dra snart!

Det händer lite olika grejer i mitt liv just nu så bloggen hamnar åt sidan precis som resten av mitt liv. Jag måste ordna upp det här innan jag ens har någon ork till att blogga regelbundet igen.

Idag ska jag iaf på föräldrarutbildning, spännande. Har ingen aning om vad man ska göra där men känns jätte kul ändå!
Bebisen mår bra och jag fattar inte att jag nästan är i vecka 30 nu.. det är snart dags!! Förstår ni? Snart får jag min plutt här!! Min älskade bebis.. jag längtar <3.

Snart är det sommarlov, fyfan vad skönt.
Vi får se när jag skriver nästa gång men förvänta er inget, kram.

RSS 2.0