Magsjuk

Hej alla. ville bara säga att jag blivit sjuk. Ligger och spyr, så mig ser ni inte på några dagar

Snö

Ja det snöar för fullt här ute! USCH!! Är så less på denna snö faktiskt. Jobbigt att bara behöva klä på sig själv och sen behöva klä på lillen är jobbigt det med. Men sommaren kommer fortfare än vad det känns som! Jag menar, tiden med Harry går ju hur fort som helst.. snart är han väl en tonåring som skriker att jag aldrig fattar någonting osv.
Hemska tanke..

Nåja.. idag ska jag städa lite, tycker jag aldrig gör någonting annat? Haha, sen så ska jag o Harry iväg till Julia. Så får tjejerna träffa Harry också- dom är helt tokiga i honom ;).
Tobias jobbar natt, från 22 till 06 så det är jag som tar hand om Harry nu! Men det gör inget alls, han är så fin och glad våran lill skit <3.

Nu gnäller han något enormt så måste plocka upp honom nu :).




Svar på tal

Jag var femton när jag blev gravid och hade som Mikaela väldigt ryckigt humör, eller humörsvängningar om man föredrar att kallat så =)

Jag fick min son när jag var sexton och pappan var flera år äldre än mig och hade mer frihet än jag. Givetvis fick man panik när han sa att han skulle ut med vänner och festa. Och givetvis grät jag om vart annat.

Men barnen minns ingenting. Man mognar med åren (thank god) och idag har jag en fullt frisk och lycklig kille (och han i sin tur har en lycklig mamma) och han har inget minne av sina första år i livet med en depprimerad mamma. Det är helt klart en tid man passerar.

Vissa kan ha en depprision i samband med förlossningen. Och den kan sitta i till upp ett år. Så det kan tillock med vara det som Mikaela har åkt på. Hur som helst så kommer hon komma över det, med all säkerhet utan behandling och Kelly kommer inte komma ihåg någonting :))

Svar: Har som sagt INTE skrivit att det kommer bli synd om Kelly- MEN, små bebisar känner av allt ens mamma känner och kan bli oroliga.
Har pratat mycket med min barnmorska OCH Harrys bvc sköterska om sånt här eftersom jag själv känner att jag kanske är påväg mot den vägen igen och det vill jag inte. Ens hela tillvaro blir knas när man är deprimerad.
Har inte skrivit att Kelly inte skulle bli frisk eller så- inte ens det jag menar.

Så till er andra läsare där ute. LÄS några gånger och tänk till innan ni kommenterar.

Olika åsikter

Varför har folk så otroligt svårt att respektera och acceptera att nästan alla människor har olika åsikter?
Det är inge fel med att tänka och tycka olika, det är bara bra! Man ska inte vara som alla andra och man ska våga stå för det man säger och tycker.

Jag läser,som kanske ni också gör,mikaelas blogg. En tjej som är 15 år och mamma.
En väldigt ung men bra tjej. Hon gör självklart det bästa för sitt barn och kämpar verkligen, MEN- vad vet man egentligen när man är 15 år?
När man är i tonåren är hormoner i farten och allting är jobbigt och förvirrande. Tonåren är ju tiden i ens liv då man ska fundera ut vem man är och vem man vill vara. Hur ens liv ska se ut osv. Det är alltså okej att må dåligt bland, nästan alla tonåringar hamnar i en tonårsdepression. Det är normalt!
Men jag kan ändå inte låta bli att fundera när jag läser hennes blogg. Hennes bebis känner ju av allt hon känner, och det kan ju inte vara roligt att ha en mamma som är ledsen hela tiden?
Jag om någon vet hur det är att må skit. Jag har fan skurit mig och försökt ta livet av mig och massa skit! Men jag gjorde ju abort en gång i tiden av en anledning- det är inte bra att ha barn när man mår psykiskt dåligt.

Mikaela är en suverän mamma! Hon gör ett väldigt bra jobb och hennes dotter kommer klara sig fint här i livet. Men om hon nu mår dåligt anser jag att man söker hjälp så man får medicin och/eller en psykolog att prata med- för hennes och hennes dotters skull.

Och detta är MINA åsikter- acceptera eller läs inte alls

Onsdag- fortsättning

Ja, efter att jag bytt blöja på lill Harry så gick vi ut på en promenad i en timme och och handlade lite.
Tobias chef ringde också, så han är på jobbet nu och ska jobba natten till nyårsafton också.
Eftersom min kära lilla syster har hjärnskakning så var jag tvungen att åka hem till mina föräldrar och ta hand om min lillebror, men det gjorde absolut inget! Bättre det än att vara ensam här. Så vi gick ut en gång till och lekte lite i snön, Harry sov självklart i sin vagn <3.

Imorgon ska jag hem till Julia för hon har fyllt år idag! Harry ska med eftersom Tobias ska jobba sen på¨kvällen, men det blir roligt :).

Har funderat på mina nyårslöften också.. och har bestämt mig för några.

1. Börja gå på promenad varje dag med Harry när han sover där vid 11-12.
2. Sluta äta skräp mat och godis
3. Sluta bita på naglarna
4. Inte bli så arg lätt och räkna till tio
5. Börja skolan igen och det ska gå skit bra!

Kommer kanske upp något mer, men dom där är de viktigaste.
Vad har ni för nyårslöften?


Onsdag

Haft lite bloggtorka de senaste dagarna men nu ska jag skärpa mig! :)
Igår var det tänkt att jag o Tobias skulle få vara ensamma några timmar och gå på bio osv, men det blev inget. Vi kom försent så dom släppte alla biljetter och så var hela salen uppbokad, BLÄ. Vi hade längtat så mycket och pratar om det hela dagen och så blev det inget!! Vi har inte varit ensamma bara vi sen Harry föddes meeen det får bli en annan gång! Någonting som iaf är säkert är att vi ska gå ut på helgen då Tobias fyller 20, det är iofs i februari men nog längtar vi ändå :D.
Vi myste på med Harry istället och såg tv, det funkade bra det med.

Men nu har min sötunge bajsat, så ska göra det roligaste mamma jobbet som finns nu och byta blöja ;).
Skriver sen!



Frustrerad

Här sitter jag MED Harry och klockan är över ett på natten.. det här är ju helt sjukt.
Harry har de senaste nätterna/dagarna inte sovit så mycket och han drömmer så mycket och skriker på kvällarna/nätterna, så man måste väcka honom. Men ska han börja vara vaken nu hela nätter?

Jag går fan under snart..

Under dagen..

.. har vi inte gjort mycket. Vi åkte ju till Tobias pappa och hade "andra" julafton där. Det var jätte trevligt och Harry var så charmig och underbar. Han är alltid så otroligt glad och social, pratar med allt o alla! Att han är skygg i början är inget, han vänjer sig fort och charmar alla.
Jag ville ju först inte åka pga av det med Tobias föräldrar men hans kusiner har jag absolut ingenting emot. Dom är hur gullig och trevliga som helst!

Jag vet ju inte om ni kära läsare vet vad som hänt mellan mig och Tobias föräldrar.. skrev det för länge länge sen men har nog fått nya läsare sen dess också.
Det var iaf när våra båda familjer samlades för att diskutera det här med att jag skulle behålla barnet- allting blir ju så jävla stort bara för att jag var "ung"- mina föräldrar visste redan och vi skulle alltså berätta för Tobias föräldrar då.
Mina föräldrar har varit redan från början att "nu är situationen som den är, ingen idé att älta och bråka, utan vi hjälper er med allt ni behöver och finns här för er". Tyvärr hade ju inte Tobias föräldrar den åsiken, och nog kan jag förstå att man säger olämpliga saker när man blir chokad men det finns en gräns för vad man säger och sen för hur länge man står fast vid den åsikten. Jag tycker INTE man kan komma 4 månader senare, utan att ha bett om ursäkt, ochg tro att allting är jätte bra och att alla är vänner igen. Eller att dom ska få träffa Harry hur mycket som helst fast han var "den där ungjäveln" innan han ens var född?
Nej, man attackerar inte ett oskyldigt barn som inte ens är född en och som inte har gjort någonting, och man säger inte vissa saker. Så är det, och det står jag fast vid.

Nåja, det var hur som helst trevligt och just nu sitter jag här.
Jag och Tobias hyrde film och vi har sett en nu, men orkar inge mer. Ska sitta här vid datorn ett tag sen sova. Imorgon ska vi bara städa och ta det lugnt, se film o mysa :)

Här kommer mer bilder från julafton









25 december

Idag är det dan efter julafton och jag är hel nöjd! :)
Julafton var verkligen underbar och mysig. Precis som en julafton ska vara!
Tobias fick av mig en klocka och mjukisbyxor av Harry ;). Jag fick 500 kronor på gina tricot av Tobias och 500 kronor på H&M av Harry! Blev helt chokad över hur mycket penger Tobias spenderade :o Började nästan gråta av lycka. Har dessutom lovat att absolut INTE köpa något åt Harry på H&M för dom pengarna, eftersom det var till mig.. men vi får väl se hur det blir med det. Haha :P

Av mina föräldrar fick jag 1000:- kronor, smycken,smink,presentkort och så fick Tobias presentkort och vi båda fick biobiljetter! Yey :D.
Helt rörd blev jag av hur mycket jag fick.. så himla snälla och underbara föräldrar jag har.
Harry fick leksaker (för hans ålder), presentkort, kläder och mjukdjur.
Julafton blev helt enkelt lyckad och jag är jätte nöjd.

Idag ska vi till Tobias pappa och ha som en "andra" julafton där med hans sida av släkten. Dom har hyrt lokal och så har hans kusiner från sthlm kommit upp.
Har ju skrivit i ett tidigare inlägg att jag vill inte då jag inte är vän med hans mamma eller pappa, men hans kusiner är trevlig så nog går det an ändå.
Får försöka skriva senare om denna dag, om jag orkar.
Jag och älsklingen skulle nog hyra film sen och bara mysa <3







(kommer mer bilder sen)

God jul

Ja, imorgon är det julafton!! Och är rätt säker på att jag inte kommer hinna skriva någonting då så jag säger det nu ist:

GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR alla söta läsare!!
Ha en jätte trevlig julafton med alla nära och kära <3




Tralala

Nu mår jag bättre! Är skönt att få skriva av sig när man är tjurig och på dåligt humör. Jag är bara människa och får gnälla ;).
Det var faktiskt kommentaren som gjorde mig glad, haha! Aldrig läst något mer patetiskt och sen att personen var anonym var bara roligare! Så otroligt fegt att inte våga stå för det man säger- det gör iaf jag!
Det är min blogg och jag skriver vad fan som helst. Skriver inte för eran skull, utan för min egen! Så jag kan ventilera mina tankar, känslor och för att komma ihåg.

Lillen sover och det borde jag snart också göra! Men först ska jag ta något att äta och diska.. fan vad tråkigt och jobbigt det är att diska!!! Men så är det att bo i lägenhet :)

Imorgon ska jag på stan IGEN för att köpa sista julklapparna! Blir åt mami och papi, sen är jag äntligen klar! Synd bara att det ska bli så förbannat jävla kallt :o

Nåja, ha en bra kväll!! Kramiz

Onsdag

Min lilla Harry är ju bara för go! Imorse när jag skulle sätta på honom ny blöja börja han skratta och ta tag i mina händer. Så himla underbart gulligt. Finns inge bättre sätt att vakna på <3.

Just nu ligger han och leker med sina fötter samt pratar och skrattar, vet dock inte med vem, men tänk vad underbart att vara så lättroad! Att ens fötter kan vara SÅ fantastiska ;)

Idag ska vi som sagt till min mormor, blir dock bara jag och Harry. Tobias skulle stanna hemma och nörda framför sin dator, som att han inte gör det tillräckligt då ;).
Sen ikväll kommer min allra bästa vän hit! Det ska bli så kul, jätte längesen vi träffades och längtar så mycket. Har mycket att prata om <3.

Ska gå och väcka Tobias nu tror jag, skriver mer ikväll!
Kram

Lill Harry ligger och chillar i pappas famn ;)


Tobias <3

Har världens bästa pojkvän!!
Har pms och är så sjuk godis sugen, så då for Tobias iväg ändå till coop och köpte gott gott åt mig!
Världens bästa älskling <3.

ÄLSKAR DIG

Tisdag

Hejsan svejsan.
Idag var vi på stan och kollade runt, var skit mycket folk men vi var ändå på stan i två timmar. Harry var helt underbar, han sitter numera alltid upp i vagnen och tittar omkring sig. Han är så nyfiken av sig! Så han pratade på och hade jätte roligt :)
Hittade dock ingenting till mina föräldrar.. tror det får bli en sen julklapp till dom ist.

Kommer blir en hektisk helg! Först julafton hos mina föräldrar och sen skulle vi på nå middag på Tobias pappas sida, vill egentligen inte då jag inte alls är vän med hans föräldrar men jag gör det för Tobias skull.
Tobias mamma ville att vi skulle komma på söndagen då men det orkar jag inte, och inte Harry heller. Han har blivit otroligt mammig och blyg på senaste tiden så det blir nog för mycket på tre ynka dar, med nytt folk osv.
Så antingen får det bli senare på veckan eller inte alls, får väl se hur det blir.

Imorgon ska jag till min mormor med mina föräldrar och hälsa på henne. Hon ska fira jul i Umeå med mina kusiner men på nyårsafton är hon hemma hos oss. Tyvärr jobbar min pappa på nyårsafton- kväll dessutom!! Men han kommer hem vid tio.
Jag och Tobias ska ut på stan vid tolvslaget och se på raketerna, lillen får stanna hos mormor och morfar och sova så sött. Sen åker vi och hämtar honom och åker hem! Det blir mysigt, längtar.


Världens snyggaste Harry <3

Måndag- fortsättning

Bvc besöket gick jätte bra! Han är så social och glad min lilla unge så det finns inte :) Känns så bra då alla säger det, även personer jag inte känner.
Nu väger han 6530 gram och är 64,5 cm lång, stora killen!! :D <3



Idag var vi också hos mina älskade föräldrar och gjorde julgodis! Riktigt roligt och mysigt var det. Tobias var verkligen jätte bra på att göra marsipan grisar, men det var inte särskilt förvånande egentligen då han är awsome på att rita! Han borde bli tatuerare eller något.

Imorgon ska vi på stan och jag ska försöka hitta något åt mina föräldrar.. dom är så underbara och finns alltid här för mig och Harry, så måste hitta något bra!
Ha en bra kväll, kram


Måndag

Idag ska vi till bvc med lilla Harry och prata om mat osv, nog för att jag redan ger honom olika puréer och drycker sedan längesen ;) men ändå. Då ska vi även väga och mäta honom, det blir spännande! Känns som att han väger hur mycket som helst nu <3.

Någonting han börjat med jätte mycket är att leka med sina fötter, haha det är så gulligt när han ligger där och "rullar" från sida till sida med händerna på fötterna och pratar <3 :)
Han vill gärna äta fötterna  också men det går bara då han sitter upp :)

Efter bvc ska vi hem till mina föräldrar och göra julgodis! Det blir mysigt :D
Men kan ni fatta att det är julafton snart!? Vart tog tiden vägen.. ?

Jaja, jag skriver ikväll om bvc besöket!
Kram

Lördag

Åh vilken natt!! För det första så kunde inte jag somna på tusen år och sen när jag väl ville sova så börja Harry tjorva.. han skulle äta redan vid halv tre och sen har han bara fortsatt tjorva. Tappat nappen osv.. var rätt död när lill ungen skulle upp vid åtta, men vi gick och la oss igen med Tobias som fortfarande sov, och sov i två timmar. Skönt var det :),

Idag har vi inte gjort mycket.. är trött i kroppen och ont i huvudet. Har städat köket idag och nu är det bara sovrummet som behöver städas.
Till veckan ska jag se till att Jessica kommer hit, saknar henne!!
Men måste bli frisk först :/

Jaja, det var allt.
Ha en bra kväll, kram



Harry 4 månader

Idag är våran fina älsklings bebis 4 månader!!!
Herregud.. tiden går så jäkla fort :(. Nyss låg jag ju på BB och han var fortfarande i min mage.. längtar lite tillbaka. Det var en sån underbar upplevelse! Känns sorgligt att jag aldrig kommer få uppleva samma känsla igen, för Harry är första barnet och det är mer speciellt. Med nästa barn vet man ju redan allt osv.. första barnet är alltid spec <3

Bildbomb på våran älskling <3

I magen


Några timmar gammal


2 månader


3 månader


4 månader


Så himla fin unge jag har. Brukar gråta då jag ligger och tittar på dig min ängel <3. Så tacksam för att jag har dig

Älska mig för den jag är

Älska mig för den jag är och acceptera mina dåliga och svaga sidor.
Eller dra åt helvete.

Tack

Sista inlägget

Nu skriver jag sista inlägget för ikväll!

Ikväll ska jag och min Tobias bara mysa! Vi har köpt lite gott, tänt ljus och ska se film. Harry har somnat tidigt för en gångs skull!! Så hoppas han sover nu och inte vaknar vid tio och är jätte pigg.

Min fina fina Tobias <3 <3

Älskar dig så mycket pojken min
Så fina mina två hjärtan är.. så underbart


Nu är det slut på veckan..

.. det är dags för fredagsmyyyyyyyss!!!!!

Yes, idag är det fredag och bara en vecka kvar till julafton!! Ahh.. gud vad roligt :D. Men jag längtar mer till måndag då jag får pengar- det behövs. Efter denna skit månad är jag urfattig :P.
Önska bara det kunde sluta snöa och storma här.. jobbigt att bara sitta här och dega. Nog för att jag är sjuk och inte ska ut så suger det ändå.

Lilla söt underbara Harry ligger brevid mig och bara pratar, samt suger på allt han kommer på :).
Han har blivit jätte duktig på att kontrollera sina händer och armar nu! Han brukar tex sträcka sig efter sin napp, ibland får han tag på den men misslyckas ganska ofta, han har vänt sig från rygg till mage några gånger och när han ligger under babygymet så sträcker han upp armarna försiktigt för att verkligen ta på figuerna och känna, inte bara slå hejvilt.
Min snuttesöt <3

Idag ska det städas grundligt här hemma! Vika bort tvätt och diska osv. Ska bli så jäkla skönt och är jätte taggad. Första gången typ :P
Haha, ha det bra! Kram



Svar

Anonym om Kan man äta allt?:
Så gör han för att det kliar och gör ont i tänderna när de växer (ja tänderna växer för alla barn). Det finns speciella bitringar att köpa, ser ut som en liten leksak. Rekommenderar det.


Svar: Jo det vet jag, hans ena tand syns redan sä är väl medveten om det :).
Har redan köpt en bitring men han hatar den! Den vill han absolut inte bita på.. finns ju så många andra grejer att suga o bita på- som mamma eller pappas ansikte ;)






Sjuk

Jaha då var det dags igen.. jag är sjuk! Har fått halsfluss.. jävla skiiiiiiiiiit :(.. läkaren sa att jag nog ska låta bli att pussa på harry några dagar men hur fan ska det gå till? Han är min snuttebull!!


Hur ska jag kunna låta bli att pussa denna söta unge?


Nåja, har fått medicin mot det nu så nu jäklar ska det bort! Tur att jag inte väntade med att ringa som jag tänkt, för då hade jag varit sjuk till julafton!

Nåja.. just nu sover Harry och jag lagar mat. Idag blir det köttfärsbiffar  med klyftpotatis och sås. Mums, är jätte hungrig men inte så sugen på att äta pga min hals :/.
jaja, ska kolla in biffarna nu,
Kram

Kan man äta allt?

Som rubiken lyder så verkar Harry tro att man kana stoppa allt i munnen och suga på det eller äta!
Haha, det är så jäkla roligt och gulligt. Om man stoppar sitt ansikte framför honom så sträcker han ut armarna, tar tag i anstiktet och drar det mot sig för att suga/äta! Han är så söt när han gör det för munnen är öppen och han sprattlar på sina små ben!!! :D
Samma sak gäller nu när han ligger under babygymet.. han har vänt sig på sidan sidan och tagit tag med båda händerna på gymet och ligger emed öppen mun, försöker frenetiskt att få in det i munnen.
Jag önskar jag kunde filma men har inge batteri i kameran.. visst suger det?

Men ni kan få en bild då han försöker äta sin stol :D



Han är ju för underbar min lilla Harry

Alla har olika åsikter

Blir så less på alla som säger att jag förstört mitt liv för att jag skaffat Harry.
Ursäkta men jag kanske inte alls känner så? Och varför anser alla att det man "ska" göra när man är tonåring är att supa,ha massa kompisar, vara borta jämt och ha olika pojkvänner innan man stadgar sig?
Jag förstår mig inte alls på människor som säger att vi som ´skaffar barn tidigt förstör våra liv- ni vet ingenting om våra liv eller intressen!
Jag tex anser verkligen inte att jag förstört mitt liv. Mitt liv har bara börjat och har fått en mening nu. För jag ser ingen mening med att strula omkring, supa och festa hela tiden. Har aldrig legat i mitt intresse och bara för att jag fyllt arton så ska det göra det eller?
Även om Harry inte var planerad av mig eller Tobias så ångrar jag inte alls att jag blev gravid.. tror det var en mening med det och jag älskar mitt liv nu! Aldrig varit lyckligare.
Visst ibland är det ett helvete med alla problem och måsten som finns när man är vuxen, men utöver det så är Harry det bästa och finaste som hänt mig.
Jag har inte förstört mitt liv och tycker att folk kan sluta säga så, för vi kanske inte anser det.

Däremot förstår jag människor som säger att många unga inte vet vad det innebär att ha barn. Hur mycket tid och pengar de kräver! Och att ens "ego tid" är slut nu- man måste anpassa sig själv till barnet, barnet kommer inte anpassa sig efter dig. Och du kan inte gå ut lika mycket och inte göra precis som du vill. Allting kräver planering och det tar en timme extra att komma iväg någonstans.
För det är sant, vissa ska helt enkelt inte skaffa barn i ung ålder. Men det gäller inte alla. Så alla ni som INTE känner någon som är ung och har barn, säg ingenting. Ni vet ingenting egentligen..

Promenad

Idag skulle jag o Tobias gå på promenad i det vackra vinterlandet som finns där ute men satan vad kallt!! Vi gick en bit men vände snabbt om till bilen igen och tog en biltur istället.. som slutade med donken mat :P.
Ja så det kan gå :)

Här får ni några bilder för har inte så mycket att skriva om!

Meeen det går inte att ladda upp några bilder,haha!
Så ni får bli utan.
Hejs

Söndag- 3 advent

Hejsan hoppsan! Tänkte börja med att svara Ida som frågade hur Harry sover  på nätterna! :)
Jo, Harry sover rätt bra faktiskt- men det är klart att det också pendlar eftersom han bara är 4 månader. Men för det mesta somnar han runt åtta-tio på kvällen och sover då till sex-sju på morgonen, vaknar för att äta och sover vidare till nio-tio. Rätt bra faktiskt men så har det inte alltid varit. När han var 1-2 månader vaknade han: 11, 2, 4, 6 och 8 :P. Och han åt- VARJE GÅNG.
Men som sagt så har han ju sina nätter då han tjorvar HELA TIDEN! Ibland känns det inte som att man gör annat än springer till honom :P.

Hoppas du fick svar på din fråga och tack för att du kommenterade!
Blir faktiskt besviken på er bloggläsare.. hur svårt och jobbigt är det egentligen att skriva en kort jäkla kommentar? Väääldigt tråkigt måste jag säga.. men tack Ida! Du gjorde mig väldigt glad.

Idag har jag inte gjort mycket.. hade egentligen städdag idag men orka! Nej, alldellens för trött och lat idag, blir imorgon ist.
Appropå  trötthet så är jag verkligen trött hela tiden.. jätte jobbigt är det. Förstår inte vad som är fel.. kan verkligen sova hur mycket som helst. Jag kanske måste börja äta vitaminer helt enkelt.. får väl se.

Åh imorgon är det lucia!! Då ska jag och Harry till lillebror Andreas dagis då dom ska ha luciatåg :). Harry ska självklart ha sin pepparkaks dräkt så han passar in :). Han är så jäkla söt i den.. så det ska bli jätte roligt.

Men tills vidare får ni några bilder! Kram






Bild bomb

Här kommer massa bilder för att jag har tråkigt












Lite frågor

Har några frågor till er kära läsare, och nu vill jag faktiskt att ni svarar ärligt och bra! :)
Annars kanske jag lägger ner.. ? ;)

Vad har era barn för storlek på kläderna? Harry är snart 4 månader och har storlek 74.
Hur många gånger har ni lämnat bort era barn för att kunna gå ut eller annat? Jag har lämnat bort Harry en gång och då steg jag upp på morgonen för att ta hand om honom, fast jag la mig 3 på natten :P. Men har man barn så har man :).
Hur gammla är era barn? Eller väntar ni barn?
och vad tycker ni om min blogg?

Så svara nu era muppisar (:
Kram

Dopet

Här kommer bilder från Harrys dop! :D
Lägger ut mer bilder imorgon då jag fått fler :)

Jag och lill Harry <3


Mina älskade kusiner som sjöng, plus min mormor och morbror som spelar gitarr


Tobias hällde i vattnet












Min mysiga och vackra familj <3. Kunde inte vara lyckligare

Dålig uppdatering

Vet att jag varit lat med uppdatering på sista tiden men är så oändligt trött!!
Harry har varit jätte tjorvig de senaste dagarna och vaknat stup i kvarten osv.. men det är nog för att hans tand är på g :).

Annars mår Harry bra.. han äter som en liten gris och är allmänt underbar!
Någonting Harry gör som är super duper gulligt är att när han ligger i min famn så ligger han med huvudet "bort" från mig så hans hals är fri för mig. Då brukar jag pussa och busa med honom på kinden och halsen, och när jag slutat så sneglar han på mig och ler jätte stort och busigt- sen börjar jag igen och så skrattar han jätte högt! Och så håller vi på ett tag.. så himla underbart!!! Älskar honom så mycket då och vill bara gråta.

MIN UNDERBARA FINA BEBIS <3 <3






Hm..

Ibland är det som att min statestik bara skjuter i höjden och jag vet i ärlighetens namn inte varför :P.
Är det för att jag typ uppdaterar 3-4 gånger per dag ibland? Jaja, vem fan bryr sig egentligen? Bara roligt ju:)

Ska nog gå och sova snart.. men är inte riktigt trött ännu.
Hade ju tänkt mysa med Tobias men hela kvällen blev misslyckad (precis som igår) så nu sitter vi vid varsin dator.. det är som att vi har perioder då allting är super bra och underbart, och då vi bara bråkar och tjafsar om skit saker. Nåja, när det är bra så är det fan jävligt underbart och det är väl de vi lever på <3.

Bjuder på några bilder på mig och älsklings Harry



haha, jag är ju skit ful men kolla på HARRY!! SÅ JÄVLA SÖT UNGE <3<3





Operation skönhet

Såg programet Operation skönhet på kanal fem och det var intressant.
Jag är inte emot skönhetsoperationer. tycker att det varje person får göra som man vill- så länge det inte går till överdrift. Och någonting folk måste förstå är att det mesta sitter i huvudet.
Om man går så långt med skönhets operationer att, man gör samma sak typ tio gånger och opererar hela kroppen då är det i huvudet man mår dåligt och kommer då ALDRIG bli nöjd.
Man måste även inse konsevenserna som medföljer efter en operation.

Jag tex skulle vilja förstor mina bröst.
Det är någonting jag velat sen jag var typ 11-12 och det är för att dom gör mig verkligen deprimerad.
Innan gravidigteten hade jag storlek 85 C och nu har jag inte ens A kupa..  när jag är på stan och ser underkläder osv så vill jag bara gråta. Det gör mig allvarligt deprimerad och skulle ALDRIG visa mig för Tobias.. nje usch och fy. När jag börjar jobba så ska jag spara ihop pengar så jag kan förstora dom. Och det kommer självklart inte bli överdrivet stora! Vill ha något som ser normalt ut till min kropp! Eftersom jag är lite "mullig" så ser mina bröst verkligen inte bra ut till min kropp just nu.
Och det här är inte någonting som är i mitt huvud eller hur man ska säga för jag vet att jag skulle må bättre om jag gjorde det här. Skulle inte vilja operera någonting annat ( eller jo fettsuga mig men det är för att jag är LAT! och älskar godis)

Nej, skönhetsoperationer är bra så länge man mår bra allmänt och inte går till överdrift. Och det är ju bra att det finns om man skulle råka ut för någon olycka, då kan man fixa till det som blivit skadat.

Har ju glömt bort..

.. att lägga ut bilderna på våran lägenhet! :D
Så här kommer dom

Lite stökigt


Hallen


Granen


vardagsrum


Hallen






badrummet


köket


Sovrummet


Harry hörna som ska fixas till sen :)


Och till sist en gullug liten bild på världens sötaste, men argaste bebis <3


Ny vecka!

Sitter här själv i soffan och bara glor.. ska nog gå och sova snart. Är helt slut!

Igår var det dop för lilla Harry <3. Det var så underbart fint och vackert.. skulle vilja göra om det. Harry skötte sig jätte bra, inge skrik eller något, och mina vackra kusiner sjöng på dopet- då var många nära till tårar!
Bilder från dopet kommer självklart komma upp :D

Försöker få Harry att sova men det är en kamp ska jag säga er! Men jag ger mig inte :) Han måste sova nu <3.
Imorgon skulle vi egentligen ha åkt till bvc för ett litet möte om mat osv, men jag ger redan Harry purré och gröt osv, sen dessutom så jobbar Tobias imorgon, så ska ringa Lotta imorgon och få en enskild tid :).
Har blivit bättre med Harrys kräkningar nu, jätte jätte skönt är det! :) Han börjar bli knubbig, så himla sött!!

Men nu kallar sonen min.
Ha en bra kväll

Bvc

Det gick jätte bra på bvc idag! Våran lilla Harry är så glad och social- alla säger det! :) Han är väldigt trygg och pratglad med alla, det känns jätte bra.

Nu väger han 6180 gram och är 63 cm lång! Min stora stora kille, nästan för stor! Saknar då han var lill bebisen som sov på min mage hela tiden och låg o snutta på bröstet <3.
Jaja, om några år blir det en till det är ett som är säkert.

Naaaw, älsklingen var så gullig nyss. Vi hade bara en glass kvar och det var egentligen Tobias men han gav den till mig för han visste att jag vill ha den :D <3.
Min fina Tobias <3


Tappar hår

Jag har börjat tappa jätte mycket hår på sista tiden.. det är verkligen som att jag skulle få cellgifter. Stora hårtussar följer med när jag drar handen genom håret och när jag duschar så blir badkaret fullt av hår.. börjar bli riktigt orolig.
Börjar nästan gråta.. vad i helvete är det här? Kan det vara allvarligt eller är det pga av stress? Förstår ingenting.. vill inte ha det så här. Känns hemskt.

Fan också

Ice <3





Här är fina ice :D. Han är världens snällaste och lydigaste hund. Han kan alla kommandon och man behöver inte säga till två gånger, stark är han och vaktande gentemot Harry- gulligt.
Vi har honom på prövo tid just nu men som det verkar just nu går allting jätte bra, han måste bara inse att vi bestämmer och vänja sig :).

Imorgon ska vi till bvc med Harry! Skriver imorgon om hur det gíck :D

p.s Ice är en blandning mellan amstaff,schäfer och husky

Ja ni..

Nu har vi en liten vovve här hemma i lägenheten.. eller ja, liten är han då inte :P. Ice heter han och är 1 år gammal. Världens sötaste hund!

Ska ta bilder på honom sen så får ni se :)

God morgon!

Harry sitter just nu i sin babysitter och leker med tummen o hans vänner ;). Tobias sover, men jag ska snart jaga upp honom ur sängen för vi skulle faktiskt på stan idag! Men först ska jag sminka mig och duka fram mysfrukost med tända ljus osv- då vill man väl ändå vakna?
Skulle egentligen behöva duscha men tror jag tar det ikväll, tsm med älsk <3.

Kom på att jag måste ju skriva om dag 7 också :o.. eller var det 6? Aja, nån av dom iaf! Så det ska jag se till att göra.
Idag ska vi iaf på stan, sen åka och titta på en hund :D (övertalningen gick ju ganska bra iaf ;) och sen åka hem till mina föräldrar och lämna madrasser och sånt för på lördag kommer ju mina älskade kusiner! Gud vad roligt det kommer bli, stackars Tobias bara som ska behöva stå ut med oss :).

Nu ska jag ta mig något att äta, skriver ikväll!
Tills vidare bjuder jag på två bilder på mig och Tobias <3




Min Harry <3

Min bebis är så underbar och fin.. vill bara gråta då jag tittar på honom ibland och när han ler.. och när han suger på sina små händer, ja allt han gör!!
Är så tacksam för mitt barn.. för min fina underbara bebis <3.







Han är så vacker min son <3

1 december

Idag är det första december!! WOHO :D. Nu är det jul- fan vad roligt och mysigt. Harrys första jul=mys och skoj!!
I våran lägenhet är det pyntat och mysigt, tända ljus nästan varje kväll- älskar det <3.

Idag har vi varit en tur till boden och hämtat madrasser osv eftersom mina kusiner kommer upp till helgen, för på söndag är det ju dop. Gud vad spännande och nervöst. Prästen var också här igår, det gick bra men han var lite dryg och konstig :P. Blev lite små sur eftersom jag och Tobias inte var konfimerade, och snackade om att "dop gör man för att barnet ska komma in i kristendomen och bla bla bla", och att vi måste vägleda honom rätt osv.
Jag är absolut INTE troende och inte Tobias heller, men vi gör det för att det är en fin sak och Harry kanske väljer att bli kristen-det vet ju inte vi! Hur som helst så får Harry göra precis som han vill, jag stöttar honom i allt.

Och på tal om ingenting så har jag blivit så sugen på en hund! Vet inte varför har suttit på blocket och tittat på massa hundar och försöker övertala Tobias om att vi ska köpa en hund men han vill inte :(.
Jag vill dessutom inte bara för min skull ha en hund, utan vill att Harry ska växa upp med hund. Vet inte varför men tror att det är speciellt på nått sätt och jag vet hur gärna man vill ha hund som liten. Ett plus är ju att han lär sig ta ansvar för någon anna tidigt osv..
Men vi får väl se hur det blir med övertalningen ;)

Min finaste älskling är och köper godis åt mig just nu!! Wiie, tack älkling <3.
Har mensvärk och blöder som en jävla gris så är lite less och choklad sugen, så Tobias for iväg med bilen och köper godis åt mig.

Så nu ska jag lägga mig i soffan med älsk och mysa med godis och kärlek <3



RSS 2.0