The end?

Har funderat mycket på det här med bloggen på sista tiden och funderar på att lägga ner den.. jag har som inge internet eller tid. Varför ha en blogg jag bara kan skriva på i ungefär 1-2 gånger i veckan?
Vi får se hur det blir med det, jag låter er veta iaf.

Har haft mycket ångest dom senaste dagarna.. Tobias går ju tredje året nu och han går ut till sommaren och då är det ju tyvärr nå balhelvete han vill ha med mig på. SKIT!
Jag vill verkligen gå, har planerat det här redan från början när vi nyss blivit tsm :P Men jag är gravid.. hur fan ska det gå då?
Det finns inga fina klänningar för oss gravida.. det är som att när man är gravid så får man inte göra nått. Man ska sitta hemma med mjukisbyxor och vara tjock. Det här suger.. självklart så väljer jag vårat barn framför en bal, inte så jag menar men det är tråkigt för Tobias vill ha med mig.
Försöker iaf leta som en galning på internet efter fina klänningar för mig och tror jag hittat en hyfsad sida

http://www.lovelymama.se/se/shop.php?id=12522
Dom hade faktikst några riktigt fina klänningar, men vi får se om jag går eller inte. Allting känns hopplöst angående det.

Min lillabebis är expert på att skrämma slag på både mamma och pappa. Igår for jag till sunderbyn (sjukhuset) för att kolla om lillälsklingen levde eller inte. Hade inte känt några rörelser på två dagar nästan så blev nojjig, men allting var bara bra. Fick se den ännu en gång på ultraljud, underbart <3. Hon/han låg så fint nu så man såg profilen och allting perfekt, hon/han såg ut att ha Tobias näsa :D.
Vilken lättnad när allting var bra, blev rätt så rädd <3.

Idag är det inge praktik, sköönt! Hade engelska, nationellaprov. Hade gått bättre om min bebis inte bestämt sig för att ha disco just då? Den sparka hela tiden och över allt! Sjukt frustrerande, om jag smekte magen eller tryckte tillbaka så gjorde den bara ännu mer så det funka inte.
Bus bebisen vad jag älskar dig.

Snart är det freedag= valborg och alla ska supa. Alla förutom jag och Tobias, jag skulle nog kunna gå på nån fest om han fråga men det skulle enbart vara för hans skull. Jag har verkligen inte lust att göra nått, känner mig bara stor och klumpig och inga kläder är bekväma.
Så hoppas han inte vågar fråga :P ;)

Ha en bra dag, kram

Helg!!

Nu är det äntligen helg igen, så himla underbart!
Var hos barnmorskan idag istället för på tisdag eftersom jag har sådan huvudvärk och illamående.
Vi kom iaf fram till att bebisen mår hur bra som helst och att det är migrän jag har, hade det när jag var yngre också och när man är gravid kan det komma tilbaka.

Idag händer inte alls mycket, Tobias kommer hit senare ikväll men då sover väl jag, haha :P.
Är så otroligt trött hela tiden, jobbigt är det men allt för min lillälskling där inne <3.

Här kommer lite bilder på mig och lillebror, vi hade kul igår :D






Onsdag

Hejhej!
Idag är det onsdag igen och allting är ungefär som vanligt,ska snart till praktiken och bebisen sparkar på som vanligt. Märks att den börjar bli stor nu,sötungen <3.

Nästa fredag är det valborg! Då måste man ju hitta på något,vill helst ligga hemma och se film men Tobias vill nog göra något.. så vi får se vad som händer!
Snart är det helg igen dessutom.. veckorna går så fort!
På fredag går jag in i vecka 24, och på tisdag är det dags för mvc besök igen :).

Måste börja göra mig iordning för praktiken men kanske slänger in nån bild här innan jag går.
Kram


Lite bilder

Här kommer lite bilder på bebismagen <3








Stormig kärlek

Ni som känner mig och läst min blogg vet nog att mitt förhållande är ganska så stormigt, slut hit och dit och bråk och mys varanan gång... haha så jävla stört!
Det borde inte vara så här, verkligen inte men jag älskar ju min lilla idiot och jag vill inte tänka tillbaka att jag inte kämpade för det här. Vill inte att min dotter/son ska tro att mamma och pappa bara gav upp, nej. Vi kanske säger att det är slut och bråkar utav helvete men när allting är bra.. då är det fan bra. Då är det de bästa som finns och jag skulle aldrig byta bort det.. vi passar så jävla bra ihop just då och man mår så bra.
Han är inte perfekt och inte jag heller och jag älskar honom så jävla mycket <3.

Allting går om man vill, nu ska vi vara positiva här!

Nog om det.. i helgen så har jag och Tobias haft hela hans pappas lägenhet för oss själva=Underbart.
Vi har sett tv,pluggat och bara myst.. bebisen har varit jätte aktiv i helgen så Tobias har fått hur många små sparkar som helst från våran lilla älskling <3. Jätte underbart, känns verkligen som att det är vi tre nu och inte bara jag och Tobias.
Vi har även bestämt namn nu, om det är en flicka ska hon heta Tindra och om det är en pojke ska han heta William. Både min och Tobias morfar har William som namn så det känns helt rätt, speciellt då min morfar är död.

Haha något som är så jävla roligt och stört med mig och Tobias är att om vi sover i en liten säng för en person, ja då sover vi hur bra som helst och bråkar ingenting om utrymmet på natten. Men om vi sover i en större säng för två då bråkar vi som fan och tjafsar på nätterna :P
Haha, vi är ju för roliga <3

Sitter just nu på kulturenshus.. NOT GOOD. Skulle egentligen ha varit på praktiken ju meeeen glömde alla min läxböcker hos Tobias och jag måste ha dom.. så jag väntar på att han ska sluta så åker jag med honom hem sen och hämtar dom. DAMP.. blir så förbannad :S. Visste att jag hade glömt något imorse. Jaja nu gör jag så här istället, whatever.

Bebisen sparkar jätte mycket just nu och den verkar vara aktiv exakt hela tiden, sover ungen aldrig? Hela natten så fort jag vaknat har den sparkat på och myst där inne.
Kanske är dom två där inne trots allt och festar? ;)

Är i vecka 23 just nu,tiden går långsamt! Vill ha ut min älskling nuuu <3. Alltså inte födda för tidigt, önskar bara jag vore i vecka 35 typ så jag kunde få ut min älskling snart <3.

Ska fortsätta vänta på min pojke nu, kram


Fråga själv?

Så less på alla små fjortisar som går och frågar alla andra förutom mig om min graviditet?
Ursäkta men jag om någon borde väl kunna svara på era små frågor?
Sluta fråga min kompis Jessica om allting, om ni nu är så nyfikna (som jag också hade varit) kom och prata med mig istället då. Jag bits inte och jag kommer inte snäsa av er.

Sluta fråga alla andra och prata med mig stället, mycket bättre det.
Nog för att jag vet att ni är rädda för mig, jag tar ingen skit och ni vet om det men om ni behndlar mig bra och frågar snällt så är jag inte dum.

Måste gå till praktiken nu, hann inte ta några bilder och mötet gick jätte bra! Ska sommarjobba där och få mycket cash till lillbebisen <3

Torsdag=Uppdatering!!

Hinner skriva lite innan jag ska iväg på möte, eftersom ni är SÅ nyfikna på vad det är för möte så ska jag berätta det. Jag har fått sommarjobb inom hemtjänsten, så jag ska iväg och prata med min blivande chef om lite saker. Ska jobba första perioden och även om jag är nervös så kommer det gå bra. Jag behöver verkligen dom här pengarna till lillälsklingen som kommer i augusti. Känns skönt också att få riktigt betalt för slitet man kommer göra! ;)

I veckan har inte alls mycket hänt, varit på praktik som vanligt och jobbat på mina arbeten. Känner mig riktigt duktig,har snart skrivit klart två arbeten som jag ska lämna in!
I helgen vet jag inte alls vad jag ska hitta på. Kanske träffar nån kompis men tror inte jag orkar. Blir nog att vara hemma stället och bara vara, plugga också.

Allt är bara bra med lillbebisen där inne, den busar runt som vanligt på morgonen och kvällen.
Ska ta lite bilder när jag kommer tillbaka från mötet och lägga upp innan jag far till praktiken, börjar inte fören klockan två.

Måste gå till bussen nu, hejs!

Liten uppdatering

Det suger verkligen att inte ha internet, känner mig stressad varje dag för jag har ju inte bara min blogg för min egen skull. Vill ju skriva för er också <3.
Men nu när jag är barnvakt och har tillgång till mammas dator ska jag skriva!

Snart är påsklovet slut, tråkigt! Min foglossning har blivit liiite bättre men det är för att jag enbart varit hemma och rört minimalt på mig, när jag kommer tillbaka på praktiken vet jag mycket väl vad som väntar.
Under påsklovet har jag inte gjort något alls, bara varit hemma och kanske varit på stan nån enstaka gång. Det har faktiskt varit skönt att inte gjort någonting.
Tobias kom hit på tisdagkväll och stannade till torsdag, sen for han iväg till sina kompisar men annars har jag inte varit med någon.

Förra söndagen fyllde jag ju år och det blev ganska misslyckat, haha lite bråk och några tårar här och där men det är min familj det. Om det hade varit perfekt så hade jag fan börjat undra :)

Fick en liten blödning häromdagen och fick panik!! Började gråta och pratade med Tobias,och sen ringde jag gyn-mottagningen istället och dom sa att det fömodligen bara är för att det växer där inne och sådär, om jag däremot skulle börja blöda mer eller störtblöda så måste jag åka in direkt men som det är just nu är allting lugnt.
Bebisen sparkar på där inne och sparkarna blir bara tydligare och tydligare. Tobias fick också känna en spark, han blev super lycklig. Det var på morgonen och jag kände efter först om jag kände utanpå och då bad jag om Tobias hand (han sov fortfarande, man fan vilket ryck när jag bad om hans hand ;), och efter ett tag fick vi en liten putt.
När jag känner bebisen sparka där inne vågar jag nästan inte andas.. känns som att jag stör honom/henne då och att den ska sluta då, haha.

Börjar få en fin gravidmage nu! Tycker fan det är dags, är faktikst i vecka 22.
Kan ni fatta? Vecka 22.. herregud. Längtar tills jag är i vecka 25-26 då den har liten chans att överleva OM jag mot alla odds skulle föda då eller annat hemskt.
Har fått tillbaka min rosa mobil nu!! En helt ny fick jag, dom blev väl lika less där borta som jag ;), så ska ta lite bilder sen och lägga in här.

Vet inte vad det är med mig idag men har en konstig känsla i kroppen..  som att något kommer hända.
Men jag kanske bara är nojjig som vanligt!
Ska städa upp i köket nu och sen gå ut med Andreas

Ha en bra lördag

Inget internet

Vi har inge internet igen.. suck. Jag vet det suger!!
Vet inte vad jag ska ta mig till, men vi försöker fixa det så fort som möjligt.

Allt är iaf bra med mig och bebisen. Min foglossning blir värre osv men det funkar!
Har kryckor så nog ska det gå det här :)

Mysfredag!

Haha,tänk att folk faktiskt läser min blogg.. helt sjukt. Jag anser mig inte alls vara en intressant person av något slag, jag är precis som alla andra, men kul är det! Man blir glad då man ser att man fått kommentarer osv :).

Nej men allvarligt.. igår. ÅNGEST! Jävla bristningar.. jag blev så jävla irriterad på de där så jag studerade mitt bröst i typ en timme? Haha helt sjukt men jag tog verkligen åt mig och kan inte sluta tänka på det. . .

Idag är det fredagsmys PLUS början på påsklov! Guuud vad skönt :), jag ska ju dock till praktiken om en halvtimme men det var för att jag mådde så dåligt i tisdags så tar igen det idag. Men det gör inget, jag slutar ändå halv åtta så mig går det ingen nöd på.

Bebisen rörde på sig jätte mycket igår kväll och imorse när jag vakna, helt underbart <3.
Vill bara att veckorna ska hoppa fram så min lilla plutt kan komma ut hit till mig!!

Ikväll ska jag se Pirates of the caribbean- död mans kista och bara mysa för mig själv!
Hoppas ni också får en mysfredag <3.

Kram


Jävla skit!

Fan i hela helvetet!
När jag skulle gå in i duschen så upptäckte jag tre,feta,lila bristningar på mitt ena bröst!
Vad i helvete... vem fan får det?

Fan.. dra åt helvete

Påsk.. vem fan bryr sig?

Jag skiter i påsken, fattar inte varför vi ens firar det och jag bryr mig inte.

Idag jobbade jag kväll på praktiken, mycket skönare än dag!! Eftersom jag har sån jävla foglossning så är kvällen mycket lättare för mig att göra, så imorgon blir det också att gå kväll.
Morgonen där är ju så himla stressig.. då ska alla upp, äta frukost och sen är det lunch och ja, mycket spring osv.

Idag har inte bebisen varit livlig.. lite tråkigt. Älskar när jag känner min älskling, blir så lycklig då!
Men jag hoppas den vaknar till liv senare <3. 

Nu är det påsklov! 
Fan vad skönt.. under påsken händer inte så mycket. Ska umgås med Jessica och min familj. Ska se till att komma ut på isen när det är fint väder och grilla och lite sånt! :) 
Blir mysigt.. måste försöka plugga också, inte lika mysigt. 

Ska hoppa in i duschen nu, kanske skriver mer ikväll.
Kram

 

RSS 2.0