En natt från helvetet

Jag tror djävulen var och hälsade på igår kväll/inatt för det var det värsta jag varit med om. Kan nästan föreställa mig hur föräldrar har det som har barn som fått kolik, starkt gjort av er.
Det började på kvällen med att Harry bara skrek o skrek i tre timmar, sen somnade han i kanske 10 min och så var det igång igen och så har det varit hela natten. kanske fått som max 2timmar sömn -.-
INTE EN ROLIG NATT! och jag ser inte fram emot ikväll..

Har iaf en nöjd kille just nu som går runt i sin gåstol och snackar med sin sked, själv sitter jag här och försöker skriva ordentligt. har lösnaglar på mig,vill verkligen sluta bita på naglarna. Det är svårare än man tror :P

Nu ska jag ta hand om min fis <3




Ny katerogi

har en ny katerogi där det står om mitt liv osv.
Ni får läsa min åpresentation fast ni hängt med ett tag

Vad tycker ni :)

Hej

Amanda heter jag och är nuvarande 19 år gammal och bor i luleå med min son Harry som är 7 månader.
Harry föddes den 18 augusti 2010 och det var det absolut bästa jag varit med om och jag skulle göra allt för att få uppleva det igen.

Under mitt korta liv som varit har jag hunnit vara med om ganska mycket.
Jag har mått väldigt dåligt under många år och ätit mediciner, skurit djupa ärr i mina ben, försökt ta livet av mig och skitit i skolan.
Mina ex har antingen slagit mig, varit otrogna eller bara allmäna svin så jag är ingen höjdare på att välja killar precis!
När jag träffade Tobias (barnets pappa) så förändrades allt och jag mådde bättre. Vårat förhållande har dock alltid varit lite turbelent och vi har nästan nyss gjort slut pga olika skäl.
Jag ångrar dock inte att jag valde att behålla lilla Harry fast han inte var plannerad. Han är mitt allt och skulle aldrig byta bort det. Jag har ändå aldrig varit någon som är social, festar o håller på som andra ungdomar gör i min ålder. Jag är helt enkelt inte så som person, därför passar detta liv mig väldigt bra.

Jag  har inte gått klart min gymnasie eftersom jag fick Harry då jag gick första året (igen) och tänker inte gå tillbaka till gymnasiet heller.
jag tänker istället börja på komvux när Harry är 2 år gammal och börja studera till antingen barnmorska eller polis, jag har inte bestämt mig än och ibland känner jag mig som en 5 åring som både vill bli rockstjärna och barndman i ett.
Jag har precis som alla andra motgångar o dåliga dagar här i livet och det är precis det min blogg handlar om.
Mig och Harry, hur vårat liv är- i både bra och dåliga stunder!
Så välkommna till vårat liv





Något litet

Jag nöjer mig med någon som kommer ihåg när jag fyller och går och lägger sig med mig på kvällarna.
Är det så mycket begärt?


Morgon

God morgon! Egentligen har jag varit upp sen sex men har inte haft tid att blogga fören nu.
Harry ligger o sover, han har busat omkring på morgonen och varit på jätte bra humör <3.

Idag ska jag fara hem till mamma o pappa och sova där. För imorgon åker vi till IKEA! Ska bli jätte kul :D. Har inga pengar att handla för men det är kul att bara komma iväg och göra någonting.
Sen på kvällen ska jag iväg och träffa en viss person <3, så mamma är barnvakt. Blir skönt att bara få snacka lite skit, gråta och bara mysa.
Saknar dock alltid Harry när jag är borta. Han märker ju ingenting eftersom han sover efter jag gått men ändå, min bubbe!!<3
Har en bild då han räcker ut tungan:


Harry har blivit bättre med högerarmen nu, han ligger ofta på mage utan att gnälla och använder den mycket bra :). Nu är det bara darrningar som ska kollas upp 8 april! Enda jobbiga är att få honom att vara vaken i 6 timmar eftersom testet görs när han somnar in, när han sover och när han vaknar. Men vi skulle få vara på lekterapin så dom skulle hjälpa mig för annars kommer han somna, han är ju bara 7 månader.

Nåja, det ordnar sig nog. Nu ska jag packa lite inför dagarna då jag ska sova hos mamma o pappa. Sover där från idag tills lördag, jag tar ju alltid hand om min bubbe fast jag varit ute <3.
Fast nog vore det skönt om någon tog Harry nån morgon och lät mig sova så jag vaknar av mig själv, men det dröjer många år innan dess ;)


Kvällen

Just nu sover Harry och jag äter chokladbollar som jag gjorde lite tidigare ikv, super gott! Använde jucie ist för kaffe och det blev verkligen suveränt. Sitter och ser på 112 poliser också..polis verkar faktiskt vara ett roligt yrke och det är någonting jag funderar starkt på att utbilda mig till.
Men vi får se, jag velar så mycket fram o tillbaka så man vet inte. Känner mig ibland som 5 år som både vill bli rockstjärna o brandman i ett.

Såg ett jätte jätte hemskt avsnitt av dr phil idag också. Satt o grät som tusan, blir tårögd nu bara jag tänker på det.
Var en mamma som hade adopterat två barn,tvillingar, från ryssland och den ena var det inga problem med men den andra tycke hon var så jobbig och att han ljög hela tiden´osv, så hon tvinga honom att sitta med het chilisås i munnen medans hon skrek på honom och tvinga honom att duscha i iskallt vatten- medans  hon skrek på honom. Hon drog honom i öronen och armarna och kallade honom saker hela tiden.
Det var verkligen hemskt att se.. tycker så jävla synd om den lillapojken. Kan inte tänka mig vad/hur han känner. Han var 7 år gammal.
Sen fick man se andra fall som hade "skakat" USA och då var det ett par som hade tejpat fast sin 4åriga son på VÄGGEN och tagit kort på det.. då började jag verkligen må dåligt. Började må illa och usch.. en advokat sa att: " det var tur man hade suddat ut hans ansikte så man inte såg hur mycket han grät och hur rädd han var".
Fyfan för människor som gör så mot sina barn,mot vilket barn som helst. Små oskyldiga människor som dom själva valt att sätta till denna värld.

Nu ska jag fortsätta se på poliser 112 och försöka glömma det jag sett

Underbara Harry

Harry är ju bara så så jäkla underbar! Hans mormor lärde honom igår att räcka ut tungan och göra "pruttljud" med munnen så nu är det de enda han gör. Hela tiden så räcker han ut tungan och låter :D.
han är ju bara för go min unge <3

Idag var jag och valde ut tapeter till vardagsrummet, det kommer bli skit snyggt och längtar verkligen! Som tur är så är det ingen väntetid så dom kommer förmodligen nästa vecka redan och börjar tapetsera,längtar!
Ska ta före och efter kort ;).
Sen så var jag och Harry o handlade med min pappa också, sen följde vi med honom till läkaren också :).
Sen har vi bara varit här hemma och städat undan lite. Nu börjar dock harry bli trött och lite tjurig! Så bjuder på en bild på mig ist


Hemsk morgon?

Gud vilken morgon det har varit! Harry har seriöst bara skrikit och skrikit, fattar ingenting? Han hade fått mat, ren blöja osv osv men ändå så skrek han bara. Hjälpte ingenting av de jag gjorde. Nu har han iaf somnat men herregud.. höll på att bli helt förtvivlad där ett tag.

Nåja, idag ska jag och pappa till luleåbo och kolla tapeter!! Min älskade mamma har fixat så att jag får använda bofonden sånu ska jag tapetsera :D.
Vill helst ha något ljust så blir nog en fondvägg och resten vitt :)

Måste äta något nu,skriversen

Tankar

Det jag hatar mest med dig är att jag saknar dig.
Jag saknar dig varenda dag. Du bhendlade inte mig bra alla gånger men vi är så lika. Vi har så roligt, du förstår mig och jag kunde prata med dig. Du var den enda som visste allt om mig, den jag kunde ringa när min ångesst satte in, men nu. NU har jag ingen, så nu tänder jag en cigg ist och sitter ute på altanen och låter tårarna rinna.
Ibland känner jag att jag inte orkar.. är detnågon nånstans som straffar mig för någonting? Någon som älskar att jävlas och se mig lida?
Jag vet att många har det värre men jag har inte tid att tänka  på er ni.Jag måste få vara lite självisk och tycka synd omn mig och hur mitt liv har blivit.

Hur kunde det bli så här?


Bild

förlåt för dålig uppdatering men min dator dampar!
Luleå hockey vann iaf mathen idag, WOHO!!!!! In your faces alla fula skellefteå folk!
Hehe.. :)

Fredagn den 8 april ska vi iaf sova på sjukhuset för att kolla Harrys darrningar, känns bra! Är inte spec orolig, det ordnar sig nog.
Bjuder på en fantastisk bild på mig och Harry <3


Sjukhuset

Nu har vi kommit hem från sjukhuset och det gick bra, men det är fel på Harrys höger arm- precis som jag sagt hela tiden. Känns skönt att få något bekräftat och inte bara att jag är nån överdriven hönsmamma. De på bvc trodde mig inte riktigt eftersom de aldrig såg det men nu är det bekräftat. SKÖNT!
Vi ska göra lite träningar här hemma och så ska vi tillbaka igen om lite mer än en månad, sen ska vi också göra ekg testet på hjärnan när han sover för att kolla darrningarna osv.
Men nog kommer allt gå bra, jag är posetiv för bättre att något görs nu ist för senare då det kanske blivit allvarligare.

Nu ska vi bara ta det lugnt och städa lite,kanske tvätta också :)




Barn

Ibland blir jag så sjukt less på folk som ska lägga sig i allt. För er som inte vet det så står det i de flesta barnböcker att när barnen börjar äta mat osv så ska man helst inte torka dom om munnen osv för dom ska lära sig att slicka sig om munnen- urlöjligt enligt mig.
Inte fan tänker jag sitta och låta mitt barn ha massa klad om munnen som bara rinner och irriterar. Pröva ni själva först att stoppa massa geggig mat runt munnen och låt det vara, hur jävla trevligt är är det?
Mina föräldrar lät inte mig sitta med mat runt munnen och nog fan kan jag slicka mig om munnen ändå!

Skorna!

Här kommer bilder på mina vackra skor, som jag för övrigt är kär i, och på sötnosen Harry!
Är så skönt att kunna sätta honom ner på golvet ist för att behöva lägga honom någsonstans



Åh vist är dom bara SÅ snygga!!!!




fINA FINA FINA HARRY!

Lite shopping

Idag så for jag och Harry in på stan och tittade lite. Köpte ett par strumpbyxor och en tröja åt honom, jätte gulligt och fint! Sen så hittade jag VÄRLDENS SEXIGASTE/SNYGGASTE SKOR NÅGONSIN! Guud,  blev kär direkt. Dom har kostat 2000 men nu 300 så köpte dom direkt :p Fanns på skorett eller hur fan man stavar, orkar inte titta på påsen :p.
Ska ta bild och lägga ut senare ikv :D

Har nyss kommit hem från mamma pappa också, vi åt kinamat och hade allmänt trevligt.
Harry ligger o sover och tror jag också ska lägga mig snart. Är jätte trött. Harry var lite febrig nu mot kvällen också men gav honom en supp och så får vi hoppas det inte kommer tillbaka inatt/imorgon.

Nu ska jag ta mig något och äta och försöka lägga ut bilden på skorna men vi får se, kanske blir imorgon. Ni vet hur jag är :P ;)

Ha en bra kvall, kram

Tjejmiddag

Gårdagen var jätte lyckad och rolig! Vi åt potatisgratäng,kyckling och såser. Man kunde ta potatisklyftor också, till efterrätt åt vi kladdkaka och jordgubbar.
Sen drack vi vitt vin och bara pratade, Harry fick super mycket uppmärksamhet (såklart) och det njöt han av i fulla drag! Min lilla charmkille :D.
Han var uppe längre än vanligt också så vi sov ända till halv tio idag! det var super skönt och nu sover han igen.
Mina föräldrar är uppe i kiruna just nu och hämtar en bil så när de kommit hem ska vi (jag och Harry altså) åka hem till dom och äta kinamat, supergott!

Men nu måste jag städa undan här efter igår :P Blev ju ganska mycket fat  o glas efter 6 personer
Så uppdaterar kanske ikv.
Kram

Morgon

Så var vi uppe för dagen då! Har otroligt mycket som ska fixas idag så är lite stressad.
Ska städa,handla,fixa mat och samtidigt se till Harry och underhålla honom. Det kommer bli en kamp men blir skönt med sällskap av tjejerna här ikv. Så längesen vi träffades.

Har börjat fundera på att flytta.. inte ifrån luleå utan närmare mina föräldrar. Där är det dessutom bra gåavstånd in till stan, bvc och sånt, att det är nära mina föräldrar är ju bara ett plus. Less på att bo här ute i ghettot där man nästan inte tar sig någonstans.
Alltid min pappa som ska behöva hämta mig osv.. så om jag hinner ska jag kolla lägenheter också.

Ne nu måste jag nog sätta lite fart, Harry ska ha frukost också :).

Bilder

Lite bilder på mig och sötnosen Harry! Idag har vi varit på möte och det gick jätte bra,mår mycket bättre nu :).
Sen har vi varit en sväng hos mina föräldrar och myst på lite gran.
Imorgon är det tjejmiddag här hemma hos mig och det blir suveränt!







Dålig uppdatering

Vart dåligt med uppdatering igår men hade en "hemlig" gäst här ;).
Så hade inte tid med bloggen!

Men en sak jag har så svår att förstå är hur min blogg blivit så stor? Jag menar, jag känner knappt fem personer typ och jag har 200 läsare om dagen- ännu mer om jag uppdaterat ofta.
Hur kan ni vara intresserad av mitt liv? Jag tycker personligen att jag är den mest ointressanta person som finns och nästan aldrig har någonting att skriva om.
Missförstå inte, tycker det är jätte kul att ha så många läsare osv men jag förstår bara inte vart ni alla kommer ifrån och hur ni kan vara intresserade av mig :). Men tack, det är jätte kul och jag uppskattar det.

Idag fick vi i allafall hem ett brev med tid för Harry på sjukhuset! Så på måndag ska vi till sjukgymnasten och så får vi se hur det går. Jag är inte speciellt nervös för det har blivit lite bättre med tiden men bättre att kolla upp det noga än att bara tro att det är bra.
Snart kommer min pappa och hämta upp mig och harry, vi ska vara hos mina föräldrar ett tag idag.
Vet att ni kanske tycker jag umgås med dom jämt men vi står varandra jätte nära och vet inte alls vad jag skulle göra utan dom. Dom är bäst och har alltid hjälpt mig igenom allting.

Igår var jag ju hos läkaren också och det gick jätte bra. Nu väntar jag bara på fortsättningen :). Det känns skönt och jag hoppas allting är utrett innan jag börjar skolan nästa år.

Musik

Det finns ett underbart band som heter Secondhand serenade och det gör underbara låtar, mycket man känner igen sig i.
En avmina favorit låtar är denna:

Goodbye

It's a shame that it had to be this way
It's not enough to say I'm sorry
It's not enough to say I'm sorry

Maybe I'm to blame
Or maybe were the same
But either way I can't breathe
Either way I can't breathe

All I had to say is goodbye
Were better off this way
Were better off this way

I'm alive but I'm losing all my drive
Cause everything we've been through
And everything about you
Seemed to be a lie
A guiltless twisted lie
It made me learn to hate you
Or hate myself for letting it pass by

All I had to say is goodbye
Were better off this way
Were better off this way
All I had to say is goodbye
Were better off this way
Were better off this way

And every, everything isn't only
What it seemed so hold these
Words that you never told me
Its time to say goodbye
Its time to say goodbye
Its time to say goodbye
Goodbye

Bye

Take my hand away
Spell it out
Tell me I was wrong
Tell me I was wrong

Take my hand away
Spell it out
Tell me I was wrong
Tell me I was wrong

Take my hand away
Spell it out
Tell me I was wrong
Tell me I was wrong

Sök på youtube eller spotify och lyssna- det är underbart.


Tisdag

Idag är det tisdag och ska som sagt till läkaren. Men för tillfället så ligger både jag och Harry i soffan och bara chillar. Han pratar med sin säl och jag sitter här, han ska dock få frukost snart och jag ska försöka trycka i mig något jag med.

Är väldigt trött för jag sover så dåligt på nätterna och Harry vaknar också ganska ofta och gråter, så får störd sömn från båda hållen.
Men jag mår faktiskt bättre nu när jag börjat blogga igen och får ut lite av mina tankar iaf.
Så tack.

Ska försöka hitta sladden till min kamera också så det blir lite bilder i inläggen också!
Men nu vankas det frukost.

En unge i minuten

Finns det något bättre än förlossningsprogram, eller program som överhuvudtaget handlar om barn och familj?
jag älskar det iaf och ser i princip allt som har med sådant att göra! teen mom, 16 and pregnant, vi ska få barn, en unge i minuten, jag visste inte att jag var gravid osv osv. Listan kan göras lång :)
Jag gråter alltid lika mycket när jag ser en förlossning.. så underbart. Så många känslor och minnen. Jag skulle göra nästan vad som helst för att få vara gravid med Harry igen ochfå föda just honom.
Han växer upp för fort :(.

Efter det här programet ska jag sova, ska till läkaren men det är inte fören halv fyra så hinner nog slänga in ett inlägg eller två imorgon.

God natt nu alla och tack för erat stöd. Ni är verkligen underbara

Svar

Anledningen till att jag inte delar med mig av allt till er läsare är för att jag för det första vill ha lite privat liv och för det andra så skulle jagsäkert få skit för det också- just för att jag har barn osv.
Och det tänker jag inte ta. Jag är redan skör som det är och mår dåligt periodvis, då är det sista jag behöver kommentarer om att jag skulle vara en dålig mamma osv.

Men annars så svarar jag på frågor mer privat.

Nudlar

Haha, rubriken blir nudlar för jag är så sjuk sugen på det och ska äta det till middag :)
Är så dålig på att komma på rubriker.

Lilleman ligger och sover och jag gör inget vettigt alls fast jag borde diska o sånt medans han sover.
Imorgon ska jag till läkaren, känns lite nervöst men har pappa med mig som hjälper mig så det kommer nog gå bra. Mamma tar hand om Harry medans, inte lätt att prata om saker då man har en bebis som ska slita i allt osv.

Nu ska jag nog gå och laga lite nudlar, får väl vara lite produktiv och äta medans lillen sover iaf.

Innan jag svarar..

på kommentarer då folk inte lämnat mailadress eller länk till sin egen blogg så vill jag veta vem ni är.
Du Evelina ställde en väldigt personlig fråga som kräver ett invecklat svar och vore trevligt att få veta vem du är och vad din mailadress är innan jag svarar.
Jag vill som sagt inte att alla ska veta allting om mig,men jag svarar självklart på era frågor- men då mer privat och när jag vet vem ni är.

Nåja, nu är det en ny vecka och Harry är så gnällig just nu! Tror det är för att tand nr 2 är påväg så jag får helt enkelt stå ut lite till.
Idag ska vi inte göra någonting alls, det blåser så mycket så har ingen lust med promenad.
Ska gå och sova ett tag med Harry nu

Tankar

Förstår inte hur man kan missa det.
Hur man kan göra det du gjorde mot någon du säger älska och som var din familj.. hur man sen kan göra det du gjorde! Jag blir så arg och ledsen när jag tänker på det. Men mest arg på mig själv.. hur jag kunde låta det pågå under så lång tid? Hur?
Jag hoppas inte du tror att du kan komma och leka pappa när du mognat för det tillåter jag inte. Du gjorde ditt val.

Jag vaknar fortfarande av dina händer

Ni kommer skratta..

.. när ni får höra att min dator funkar igen. Det var bara jag som inte prövat att stoppa i elkabeln.. gud. Jag vet, ni FÅR skratta för det gjorde jag själv- samtidigt som jag kände mig som en idiot.
Men jag är lättad, nu kan jag fortsätta med bloggandet!

Först- grattis till Sandra som fick sin son igår! Hennes blogg är: snartenliten.blogg.se
Sen för övrigt så sover lillgubben nu och det är skönt, då får jag tid till att sitta här och bara ta det lugnt.
Har som jag skrev tidigare sovit hos mamma o pappa. Det var jätte skönt och mysigt, en liten distraktion från alla tankar o minnen. 

Snutten har fått för sig att stiga upp klockan 06:00 nu varje morgon också så jag ska faktiskt snart gå och lägga mig. Är jätte jätte trött, skönt att bara slänga sig i sängen :D. 
Ska sätta in bilder imorgon också och fråga min kära vän om hon kan ändra min bloggdesign. Vill inte ha kvar min nu när det bara är jag och Harry.
 

Hos mamma o pappa

Är hos mamma och pappa, har sovit över här. Så ensamt och många minnen hemma i lägenheten.. börjat få lite smått ångest på kvällarna igen och dåliga tankar. Som tur är så sover Harry redan halv åtta så det ger mig tid till att få vara lite ledsen och tänka över mitt liv.
Brukar läsa igenom min dagbok från när jag mådde riktigt dåligt och det skrämmer mig ibland det jag skrivit. Har jag verkligen tänkt så? Och mina ärr.. förstår inte hur jag har kunnat karva in fula djupa ärr i mina ben, jag menar fan vad djävla ont? Men jag måste erkänna att tanken fortfarande kommer ibland på kvällen, men skillnaden nu är att jag aldrig skulle göra det- hur mycket jag än vill.
Jag funderar mycket på om jag ska gå och prata med någon igen och få börja med anti depr igen. Men jag börjar nog med samtal igen, vill helst inte knapra i mig tabl.

Nu har jag iaf delat med mig lite av mina innersta tankar och det känns bra, men allting kommer ni aldrig få veta.

Suck

Tror ni inte datorhelvetet slutat fungera nu också? Blir så less..
Jag som faktiskt vill blogga nu o allt. Jaja, den ska in på repation och snart är jag tillbaka, lovar.


Torsdag

Gick och la mig väldigt tidigt igår, halv tio redan. Men jag orkade verkligen inte vara uppe.. för mycket tankar.
Skulle så gärna bara vilja skriva ut allt här och berätta det som hände.. vad som händer nu och allt. Hela mitt liv, men det går inte. Har för många läsare för det och vill inte att alla ska veta exakt allt om mig. Därför har jag en privat dagbok men det vore skönt att få stöd och råd ibland.
Nog om det- inge deppiga inlägg nu.

Lillegubben sover just nu och jag gör ingenting.. har blivit så dålig på att äta nu när jag är ensam. Men jag orkar verkligen inte göra mat till mig, känns så onödigt. ´Äter bara då jag är hos mina föräldrar eller om jag har gäster.

Idag ska vi inte göra mycket, solen lyser så ska ut på promenad med Harry och sen försöka städa upp lite här.
Imorgon ska vi till mina föräldrar och umgås, blir skönt. Är så ensamt här och så mycket minnen...

Dagis

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article8688246.ab här är en STOR anledning till att jag inte heller vill sätta Harry på dagis. Dagispersonalen har ju för fan ingen koll. HUR I HELVETE KAN MAN LÅTA ETT BARN SPRINGA OMKRING MED HJÄLm? På en lekplats.. idioter!
Sen vill jag att Harry ska kunna berätta om det har hänt något.. usch. Får sån ångest då jag tänker på han/hons föräldrar.. fy vad hemskt.
Jag har dock ställt Harry i kö till en dagmamma först och främst! Där är det mindre barn och lite bättre koll.

Usch usch.. nu ska jag se på "Kate med åtta barn" och sen sova!
Ha en jätte bra kväll,kram.

Skolan

Har pratat med min studievägledare idag och nu har allting med skolan fixat sig.
På senaste tiden har jag fått kalla fötter vad gäller skolan och vet inte alls längre vad jag vill göra här i livet. Och det känns inte bra att lämna bort Harry till dagis då han bara är 1 år gammal.. tänk så missar jag när han börjar gå eller prata? Det vill jag verkligen inte så nu är det bestämt att jag ska vara hemma med Harry tills han är 2 år (då är jag 20) och sen börjar jag på komvux.
Det känns underbart skönt och jag är otroligt lättad.

Så får vi hoppas att jag hunnit bestäma mig för vad jag vill göra tills dess också.
Nu ska jag kanske fixa något att äta och så skriver jag igen ikv.

Kul att alla mina läsare kom tillbaka när jag börja skriva igen också :).
Det trodde jag faktiskt inte.

Harry

Glömde skriva ner allt som händer med Harry, så det kommer nu :)
Harry har fått sin första tand, han äter mat från 8 månadet och det går jätte bra. Han ålar sig fram och ställer sig i krypställning, men än kryper han inte på riktigt. Han säger hej och kan sitta själv. Vi har fått in jätte bra rutiner och allting flyter på som det ska.. känns jobbigt bara att han snart är stor och springer omkring här.. min lilla skrutt <3.
Ja sen så kan han vända sig från alla håll o kanter också och hans prat har blivit mycket mer "avancerat". Låter som att han säger bla bla bla hela tiden, super gulligt är det. Sen så "tuggar" han i luften också.. gud vad söt han är :D

Jaja, det var allt jagkom på nu :)

En ny början

Nu när jag äntligen fått en alldelens egen dator så tänkte jag ta upp skrivandet igen, jag saknar att ha någonstans där jag kan skriva och det är så mycket minnen i den här bloggen. Både bra och dåliga minnen.
Funderar dock på att låsa bloggen och bara skriva för min skull, men det får vi se senare.

Jag och Harry mår bra, vi ska dock till sjukhuset snart eftersom han har såna darrningar i höger arm och inte använder den riktigt bra. Så de ska kolla hans motorik och sen ska vi sova över och så mitt i natten så ska vi väcka honom och kolla vad som händer i hjärnan när han får så där.. är lite nervös men samtidigt otroligt lättad för jag trodde inte läkaren skulle göra något då de inte sett det själv.
Bättre att de upptäcker om något är fel nu än senare då det kanske är försent.

Jag har också bestämt mig för att inte börja skolan igen till hösten. Utan jag är hemma med harry tills han är två år och sen börjar jag på komvux. Det är vad som känns bäst för mig och så kommer jag göra.
Tyvärr kommer jag inte kunna sommarjobba i sommar eftersom jag är själv nu men ja, så är det. Får en första underbar sommar med min son iaf <3.


RSS 2.0