ingen dator

har ingen dator. min Är sÖnder och tobias med sÅ blir inge b loggande

Åh så dåligt

Åh vad jag är dålig på att uppdatera.. jag vet. Men är så himla stressigt nu! Tobias har inge jobb, det har blivit tjafs med Tv:n vi tagit på avbetalning så vi kanske måste lägga ut 10 000 vi inte har, massa massa räkningar denna månad osv osv..
Sjukt stressigt och ibland vill jag bara gråta och skrika och slita av mig håret, men jag biter ihop. För Harrys och min egen skull. Nu är det ju som de är och ingen idé att bli ledsen osv.

Blir nog väldigt mycket bloggtorka nu också men jag ska skriva mer sen när vi fått livet på rätt knöl igen! Sen så fyller ju Tobias år o allt.. hur ska vi ha råd med dessutom?
Vi har pratat om att vi skippar nog fest när han fyller år och så är vi bara hemma, kan inte göra så mycket annat. Känns lite sorgligt dock, han fyller ju ändå tjugo!

Jaja, nu ska jag ta hand om min fina son <3
Ha en bra vecka, vet inte om jag kommer skriva så mycket mer.

Nya rutiner på G?

Skrev ju tidigare att Harry var väldigt gnällig och skrikig men efter att jag matat honom lite och låg med honom så somnade och han sover fortfarande! Tror att våra nya rutiner kommer funka super :D. Det är helt underbart att få ha våran/min egen tid nu på kvällen, men får så mycket gjort och jag tror verkligen att förhållandet behöver det då ens älskade barn behöver en så mycket annars. Tobias är ju dock nu och lanar i helgen så det blir bara jag o Harry! Fast imorgon så kommer min älskade lillebror hit och ska sova över, sen dessutom ska vi hinna med att träffa Martina och Alina också, på söndag ska vi träffa Jessica!
Så ganska fullspäckad helg :D

Borde gå och sova nu.. är sjuk trött men har så mycket tankar nu så här på kvällen så jag blir tokig! Tror jag ska ta en bok och drömma min bort till deras problem ist!
God natt


Tråkig kväll

Kvällen har varit ganska tråkig då den bestått av lite bråk och tjafs.. som tur är så har vi löst det men tycker alltid att stämmningen blir konstig ett tag efteråt.
Ganska töntigt bråk egentligen men blir så irriterad då han säger saker som inte säger- men jag förklarade att jag har liksom accepterat att Tobias är helt enkelt inte en romantisk person av sig! Han har inte det i sitt huvud, så jag har liksom slutat förvänta mig att få nån blomma eller så. Det gav jag upp long time ago! Jag älskar ju honom ändå :) <3
Han är ju bra på andra sätt!

Har dessutom en liten kille här som är jätte jätte trött men vägrar sova, utan skriker istället! Jätte härligt är det, verkligen ;)
Nu ska jag försöka krama honom och sjunga lite så kanske han slutar vara så gnällig och skrikig.


Mirakel

Igår hände ett mirakel här hemma- Harry somnade klockan åtta OCH HAN SOV HELA KVÄLLEN/NATTEN från och med då! Jag och Tobias blev så chokade att vi seriöst trodde han hade dött? Så vi kollade att han levde hela tiden. Det var helt underbart med egentid för mig och Tobias.. vi hann se antikrundan en två filmer och läsa lite innan vi la oss.. haha, vi låter som två gammlingar men det var underbart.
Så därför är jag upp nu så här tidigt, fick råd av Lotta igår på bvc om hur vi ska göra, så jag hoppas han somnar lika bra idag :).

Lillen är iaf nu 66,5 cm lång!
Väger 7060 gram och huvudomfånget, hur fan stavar man?, var 41,2 cm
Han börjar bli sååå stor lillgubben! Tänk att han växt hela 15 cm sen han föddes...
Älskade son väx inte upp för fort från mamma!


Så här gillar vi att ligga hos pappa när vi är lite trötta

Skit kamera!

Jaa.. eftersom våran jävla skit kamera inte funkar så blir det inga bilder på kläderna jag köpt :/
Men jag har andra gulliga bilder på gladskiten Harry :D





Och så självklart en bild på min stora älskling


Stan

Idag var hela våran lilla familj på stan och babysång! Blev helt överlycklig över att Tobias kunde följa med då han jobbar jämt :(. Det var jätte roligt och mysigt, träffade en tjej från föräldrautbilningen också som var där med sin son. Vi såg henne på BB också så jag förmodar att vi fick barn ungefär samtidigt, men guuuuud vad stor han var i jämförelse med Harry! Värsta knubbig och söt :). Harry är mer "lång smal" om ni fattar vad jag menar.
Jag köpte faktiskt kläder till mig själv också!! Äntligen så utnyttjade jag mina presentkort på Gina, köpte dock inget på rean bara nyheter ;). Blev ett par leggings och två tunikor, ska ta bild sen och lägga upp! Jag är iaf super duper nöjd. Världens bästa dag typ :D <3

Nu ska jag ta och passa på o diska och sen ta korten där medans lillen sover! Hans ögoninflammation har blivit mycket mycket värre stackarn så det är verkligen tur att vi ska till bvc imorgon.
Harrys sömnrutiner funkar inte alls numera för den delen.. det är hemskt! Så imorgon ska vi fråga om råd.. tycker jag är så dålig på rutiner?

Jaja, skriver senare!


Alltså.. har verkligen min lilla bubbe varit så där liten? Igår såg jag kort när han var nyfödd och precis kommit hem från BB.. tårarna låg och tryckte på HELA tiden. Tiden går för fort med min älskade lilla son


Måndag kväll

Som ni kanske märkt så har jag inte bloggar nu på några dagar,men har jag inte haft lust helt enkelt. Och vet ärligt inte om jag har det nu heller?
Vi får se om jag tar en blogg paus eller inte

Harry har blivit förkyld och fått en ögoninflammation! Stackars gubben.. så han sover ganska mycket och ska vara nära, nära hela tiden <3.
Tobias jobbar på och vi är bara hemma.. inte så där jätte roligt inte.

Nu ska jag krama min go gubbe <3


Morgon

Idag är det lördag och Tobias ska jobba som vanligt medans jag och Harry inte alls har några planer. Funderar på att ta mig in till stan men nu är det ju som sagt helg och då kommer väl ALLA vara på stan så tror inte jag orkar brottas med min barnvagn där inne ;).
Annars så får vi väl gå på en liten promenad och städa klart här hemma! Började städa igår och hann med hallen och vardagsrummet sen blev Harry jätte gnällig så hann inte med mer!

Nu ska jag göra lite med till min gnäll fis här brevid mig!


Ammning

Som ni kanske vet så matas man hela tiden med att amma det är bara någonting man SKA göra! Om du inte ammar är du en dålig mamma, men så är det INTE.
Ni ska inte lyssna på dom säger att amma måste du göra, det är det bästa för barnet osv osv. Klart att det är bra för barnet osv, men att ge ersättning gör inte ditt barn till en dålig människa. Den blir precis lika fin och frisk som resten av alla barn. På sjukhuset kommer de att "tvinga" dig till att amma och se till att det kommer igång osv, men om du inte vill amma så ska du säga det- oavsett vad dom säger. För det är ditt val och visst, vissa kanske tycker det är underbart och mysigt att amma men för mig var det verkligen inte det.
Jag grät så fort Harry skulle suga på mitt bröst, det gjorde så ont!! Även om jag hade skydd för så gjorde det så ont, sen så skulle han äta hela tiden och ligga och snutta hur länge som helst.
Jag har faktiskt andra saker att göra än att ha en unge vid mina bröst HELA tiden! Sen dessutom så läkte dom hela tiden,man kunde inte ha vanlig bh och det spände nästan hela tiden. Bröstvårtona blir såriga och ömma, nej det är verkligen inte mysigt att amma! Inte enligt mig då.

Men huvudsaken är den att om du inte vill amma så ska du inte göra det. Lyssna inte på alla andra där ute som säger att du är en dålig mamma osv, det har ingenting med hur du är som mamma om du väljer att inte amma. Barnet mår lika bra för det och får närhet från dig ändå.
Att amma ska vara någonting man känner är mysigt och INTE jobbigt. Om du börjar känna att det är jobbigt och du bävar inför varje gång ditt barn ska äta, sluta genast. Man ska inte behöva känna så!
Så gör precis som DU vill och skit i alla andra.
DU är en fanttastisk mamma ändå <3


Jag är frisk och fin FAST jag fått ersättning sen jag var 1 månad gammal!

Hemma igen

Var hos mina föräldrar idag och åt middag! Det var trevligt och mysigt, som alltid :).
Gav mamma korten som jag beställt också och hon blev jätte glad. Sen så berättade jag för Andreas (min lillebror, han är nästan som mitt första barn. Vi står varandra jätte nära) att jag skulle göra ett album åt honom med kort på honom och mig osv, som vi kan klistra in bilder i då och då!
Jag vill verkligen att Andreas ska känna när han blir större att det alltid varit vi två och att jag finns där för honom. Att han minns att vi alltid stått varandra nära, även när han var jätte liten. Vill verkligen ha en sån relation med honom, och vi är ju på god väg! Älskar min lillebror mer än allt annat, han var ju min första lilla bubbe <3.

Orkade aldrig städa idag så ska nog plocka undan iaf lite gran, är ju så skönt när det väl blir gjort.
Längtar tills Tobias kommer hem också.. jobbigt att han jobbar till så sent och dessutom så jobbar han hela helgen plus nästa vecka :(. Känns tråkigt.. vi kommer inte se varandra mycket.

Nu ska jag ta hand om bubben och tänkte skriva senare om mina åsikter gällande amning!
Ha det bra

I´m back!

Så nu är vi hemma igen! Kom egentligen hem igår men det blev så sent efter att vi fått Harry i säng osv så hann inte skriva.
Det var iaf underbart i sundsvall, Harry har aldrig sovit så bra som då. Och vi bodde i en lyxvåning mitt i stan!! Den  kostar 15 000:- i månaden PLUS värme och el, det säger väl allt? Helt underbart och mysigt var det. Harry har nog aldrig varit så nöjd i hela sitt liv?
Tobias var ju mest på utbildningen men jag och lillen klarade oss bra själva :). Enda negativa var att lägenheten var på tredje vångingen- utan hiss! Så jag kunde inte riktigt gå någonstans själv med Harry, ville inte dra ned harry i vagnen i dom där långa trapporna. Han hade väl fått trauma för livet ;)
Harry var jätte duktig och helt underbar under båda bilresorna också. Han skrek aldrig utan satt med oss och sjöng och hade jätte kul! Det var helt underbart.. som en mini semester fast han jobbade <3.
Tyvärr så trodde jag ju att jag hade glömt kameran så blev inga bilder, men det visade sig att jag hade med mig den iaf. Sugit va? :(

Jaja! Idag så var vi inte riktigt några planera. Ska städa här hemma (försöka iaf) och sen hade jag velat gå på stan men gör nog hellre det med Tobias. Något som är säkert är att vi ska hem till mina föräldrar iaf, dom saknar ju Harry coh ville få mysa lite med honom :).
Nu ska jag försöka få igång städningen men vi ser ju hur det går!


Våran fjortis Harry som vi kallar honom! Han kommer fram lite då och då på bilder ;)

inget internet

ja som rubriken lyder sÅ har vi inge internet hÄr. men imorgon Åker vi hem och dÅ lovar jag att skriva

sundsvall

hej alla. sitter i bilen just nu,och Är pÅ vÄg till sundsvall. vi valde att fÖlja med tobias till sndsvall,han fick en egen lÄgenhet. men sjriver nÄr vi Är framme

Till "Anonym"

För det första- tönt som inte vågar stå för det du skriver! Det gör iaf jag.
För det andra- varför bryr du dig om det jag skriver till Mikaela?
För det tredje- läs min kommentar igen INNAN du skriver om någonting som inte ens har med kommentaren att göra.

Kväller!

Nu är det kväll och idag så gjorde vi massa saker fast vi inte riktigt planerat något!
Vi var och hämtade lite saker hos Tobias pappa, handlade lite och så for och åt hemma hos mina föräldrar, blev hemma gjord pizza! Mums.. sen for vi faktiskt och hämtade en gåstol vi hittade på blocket! Nästan helt ny eftersom deras unge inte alls gillade den :P.
Och Harry är hur nöjd och söt som helst i den :D. Mormor och morfar betalde häflten- tack <3.

Har faktiskt inte så mycket mer att skriva just nu. Harry ligger och sover och jag o Tobias glor tv!
Hoppas mina bilder kommer imorgon också som jag beställt.. vill köpa ramar till alla och sätta/hänga upp!
Kan inte fatta att Tobias åker imorgon till sundsvall :( Guud vad ensamt och tråkigt det kommer vara!
Du kommer blir saknad älskling <3




mobilbloggar

hej sitter i bilen just nu och har nyss varit hos mina fÖrÄldrar. prÖvar bara att blogga frÅn mobilen men det gÅr inte sÅ bra som ni kanske ser. haha skriver nÄr jag Är hemma igen

Kvällen

Hmm.. tycker jag typ har samma rubrik varje gång? Men har så dålig fantasi och det är ju kväll nu :P
Jaja, Harry är iaf super duper trött just nu men han får inte sova! För om han somnar så kommer han vakna vid tio igen och vara vaken typ halva natten och det vill vi inte. Så vi gör allt för att underhålla honom till minst nio!

Fick en kommentar av MJ: Hahah asså han är verkligen på högsta hugg på vareeenda bild :D linslus nummer ett? ;)
Och jaa, visst är han!? :) Helt underbar är han och faktiskt så ler han och skrattar så fort kameran åker fram! Som att han vet om att man ska le när kameran är framme. Det är SÅ kul :D
Våran underbara lilla prins <3




Jag dör av skratt

Fick den här kommentaren av "anonym"
Anonym om Dålig bloggerska: jobbigt det måste vara med en unge som har raseriutbrott.

Haha, jag skratta så mycket att jag nästan inte kunde andas! Alltså tack! Du gjorde min kväll :). 
Guud..haha, jaja! 
Snart ska vi äta kvällsmat, blir egan hambrugare och pommes! Mums :D Är hungrig. Mina förädrar var ju här och fika också. Var jätte trevligt och så fick upp lite saker på väggarna också! 
Ska ta kort på lägenheten också.. så får ni se hur jävla fiiiint vi har det :D







Lördag!

Idag är det lördag och mina föräldrar ska komma hit och fika snart. Det blir trevligt :) Måste bara städa upp här först.. känns seriöst som att det enda jag gör är att gå och plocka hela tiden?
Jaja, vi ska nog faktiskt inte göra så mycket mer idag. Bara vara här hemma och mysa alla tre <3.
Harry har för övrigt somnat i pappas famn och är så söt <3

Tack för alla kommentarer också! Är så roligt när ni kommenterar och är jätte nyfikna på vem ni är. Men tack, det är jätte kul och uppskattas mycket <3


Här var bubben liten <3

Dålig bloggerska

Ja idag har jag varit världens sämsta bloggerska! Men jag har faktiskt mina anledningar. Först så sov vi hela morgonen och låg där och drog oss till ett ungefär- åt frukost i sängen också ;). Mysigt att vakna upp med mina två älsklingar och vi bara ligger där hela morgonen, så himla mysigt <3.
Sen så for vi iväg och handlade lite kablar o sånt som Tobias behövde. Efter det for vi hemåt och så har vi tvättat och ätit jätte god mat! Så nu är vi super mätta och undrar om inte någon kan komma och diska åt oss?
Nej men det har varit en riktigt bra dag idag :D

Och Harry är ju bara så underbar! Han är så jäkla söt när han blir arg :).
När han ligger på magen så försöker han frenetiskt att krypa men det går ju inte, så då skriker han utav satan, ut med rumpan i vädret och sprattla med benen! Haha, det är så jäkla roligt. Och fan vad arg han blir.. mammas älskling <3.
Och det känns verkligen som att han försöker använda "ord" nu ist för att bara ligga o säga : Aaaahh osv. Nu låter mer som "prat" och det är så mysigt! Han är så söt när han ligger och pratar med sin stor tå och sen tuggar på den.
Ah vad jag älskar min unge!!!







Svar till Anna

Fick en fråga från Anna om när min mage började synas när jag var gravid och det tog ju faktiskt jätte länge innan min mage började synas alls. Jag var i vecka 32 ungefär när magen blev rund och fin, innan dess syntes ingenting alls. Men jag gick ju bara upp cirka 4-5 kilo under hela graviditeten :P.
Men jag var något avensjuk på dom som hade runda fina magar redan i vecka 20.. var så himla less och ledsen över att det inte syntes på mig när alla andra kunde mysa med deras magar. Därför tog jag inte heller bilder på magen vecka för vecka och det ångrar jag nu :/ .. men gjort är gjort!

Just nu är Tobias kompis Marcus här så skriver sen ikväll :)


Glad skit

Harry är ju alltid så otroligt glaaad! Våran lill skit <3
Tog nyss några bilder på honom så dom lägger jag upp nu ;)







Trött morsa

Idag är jag en ovanligt trött morsa, men jag fastnade framför tv:n som vanligt och kom inte i säng fören vid två kanske. Sen så kom Tobias hem på morgonen jag väckte mig osv.. men Harry börjar börjar bli trött igen så jag ska gå och lägga mig när han gör det :).
Just nu ligger han brevid mig här i soffan och chillar med ena armen/handen bakom huvudet- sötnosen <3.

Igår beställde jag massa kort också så jag hoppas dom kommer nu i veckan men eftersom det är "söndag" idag så blir det förmodligen inte så, så det är väl bara att vänta till måndag då!
Ska dessutom stryka och hänga upp mina gardiner idag.. sen när Tobias har vaknat häde vi tänkt åka iväg på en liten biltur kanske :).
Ikväll ska vi äta gott och mysa eftersom Tobias äntligen är hemma! Det blir egna klyftpotatisar, fläskfilé med sås och en sallad till- mums! Ska få Harry tidigt i säng också så vi får vara lite ensama ;)

Ha en jätte bra dag

Fötter är det bästa vi vet!

Kväll

Nu har lillen somnat och jag hoppas det blir som igår!! Vi gjorde på precis samma sätt som igår så jag hoppas det funkar nu, håll tummarna för mig :).
Tobias är ju som sagt på jobbet nu och jag ska snart gå och lägga mig. Har diskat undan exakt all disk också så nu är köket jätte rent och fräscht. Trivs så himla bra här när det är städat och rent- men det gör väl alla?

Tänkte lägga ut bilderna på mina nya gardiner och imorgon ska jag stryka dom och hänga upp dom

Mina gröna gardiner som ska upp imorgon


Mina rosa som jag tror kommer passa så himla bra till våren/sommaren! För er som inte vet så går mitt kök i grönt/rosa och vit ofc ;)- och just nu är temat grönt


Och så en bild på söt Harry så klart! Btw, ser ní att han är rödhårig? ;)



Dålig uppdatering

Vet att det varit dålig uppdatering idag men har varit hos mina älskade föräldrar!
Dom hämtade upp mig vid tre och sen for vi ut på storheden och handlade lite på ica maxi! Hittade jätte fina gardiner jag ska sätta upp också :D Kommer upp bilderna på det senare (ofc) ;)
Sen åt jag jätte god middag med dom och så har vi bara pratat osv. Tobias hämtade mig och Harry nästan nyss och tyvärr ska han ju och jobba nu :(.
Suger när han jobbar natt två nätter i rad.. vi hinner knappt träffas. Men sen är han ledig!! Hela helgen, yeye :)

Jaja, ska natta lill killen snart. Skriver sen och lägger ut bilderna ;)




Morgon

Natten igår gick faktiskt jätte jätte bra! Han sov hela natten med uppehåll för mat då vid sex och nio, sen har vi sovit till halv elva. Han sover länge våran sötnos <3.
Men det känns skit bra att han sov, nu har jag förhppningsvis hittat ett sätt att få honom att sova på! :D
Funderar bara på om vi inte måste göra om våra rutiner eftersom han lägger sig så sent.. man får ju ingen egen tid eftersom man i princip går och lägger sig direkt efter honom?
Ska nog väcka honom tidigt imorgon och så får vi börja göra så att han somnar vi 8-9 ist.

Men nu har jag en riktigt gnällig unge här brevid mig så skriver senare!





Sista inlägget

för ikväll!
Som ni kanske vet så har Harry tjorvat mycket de senaste dagarna/nätterna men idag prövade jag att vi la oss i sängen och sjöng lite osv. Och han somnade! Utan skrik eller något, och nu är det över en timme sen jag la honom och han sover fortfarande!? Jag håller tummarna för att det håller hela natten, då får jag inte bara sova utan också så har jag kommit på ett sätt att få honom att sova :D.

Så håll tummarna för mig nu så hörs vi imorgon ;)
God natt, sov gott


Läggdags

Så här söta är vi när Harry ska sova! Är dessutom super nöjd med hur vårat sovrum ser ut nu också!! :D






Bilder

Fick en kommentar om att texten är svårt att läsa och ska självklart börja ha fet stil nu! Varför har ni inte sagt något tidigare!? :)
Men nu ska det bli ändring på det iaf.

Har tagit kort på kläderna lill skiten fått och tänkte lägga ut dom nu! Fast vem vet, ni kanske inte alls bryr er! Haha :P.

Btw, en sista sak innan bilderna kommer ;)- har fått många nya läsare och tänkte kanske skapa en kategori för dom och skriva lite vem jag är och hur mitt liv ser ut/ har sett ut.. vad tycker ni?
Aja, här kommer bilderna


Snygg tröja med väst jag hittade på kapphal! Rea dessutom ;)


Byxa och strumpor från lindex!


Body från lindex den med! Den har hans mormor köpt åt honom


Och ett till par byxor från hans mormor :)

Han är otroligt bortskämt min unge <3

Eftermiddag

Nu har vi nyss kommit hem från stan! Köpte lite kläder till Harry och två tröjor till Tobias! :) Han är så snygg i vitt och det var två t-shirtar (stavning!!) för 199:- så jag köpte det till honom.
Ska ta kort på kläderna Harry fick och lägga ut senare. Harry ligger för övrigt brevid mig och pratar o suger på sina fötter, han börjar dock bli gnällig så det är nog matdags snart.

Måste diska och städa klart sovrummet också.. Tobias jobbar natt både idag och imorgon så det blir i princip bara jag o Harry dom närmsta dagarna då Tobias kommer behöva sova! Och nästa vecka åker han till sundsvall i tre hela dagar för han ska på utbilning för sitt nya jobb!

Måste gå nu, Harry gnäller :)


Stan

Tobias duschar just nu och sen ska vi fara in till stan! Det var faktiskt han som föreslog det alldeles själv. Blev helt chokad, han brukar ALLTID gnälla då jag vill fara ut osv ;).
Men det ska bli kul, hoppas jag hittar något? Har ju ett presentkort på gina för 750 spänn! Men kanske väntar tills de får in nyheter och köper nått "dyrt" ist? Vi får se :)

Promenad har jag inte varit på ännu men jag SKA gå på en.. försöka iaf?
Aja, hörs senare. Kram

Bjuder på en ego bild- någonting jag aldrig tar annars!!

Morgon!

Hej alla! Ännu en ny dag och idag ska vi nog inte göra så mycket. Om det inte är för kallt hade jag tänkt gå på en promenad med lillen och är rätt sugen på att åka in till stan men vi får se hur det blir med det. Skolan börjar ju nästa vecka så jag tror jag går på stan då, då är ju alla i skolan ;).

Igår så började Harry (självklart) att tjorva när jag skrev mitt inlägg igår, så det tog mig över en timme att skriva klart det :P. Han bara skrek och skrek, så vi tog upp honom- sjöng lite och myste, men så fort han höll på att somna så skrek han igen och vi var tvungna att ta upp honom i famnen och börja om från böran! Håller han på att tjorva så mycket på kvällarna för att han sover mycket på morgonen?
Eller har ni några tips på hur vi ska göra?



Kvällen

Harry har just gått och lagt sig och här sitter jag! Jag läser alla bloggar jag läser,ser tv och funderar på mat samtidigt :P. Tyvärr finns det ju absolut inget att se på tv? Inte enligt mig iaf.
Hoppas verkligen att Harry sover nu UTAN att vakna inom en timme och vara vaken.. förstår inte varför han börjat tjorva så mycket? Hoppas iaf att det bara är en period han går igenom då han fortfarande är så liten.

Idag var vi som sagt hemma hos mina föräldrar för att fira min far som fyllde år igår. Vi åt middag och fikade tårta! Det var jätte gott men var på lite dåligt humör osv så vi stannade inte så länge.
På onsdag ska min systers pojkvän ha fest för han fyller år.. är sugen på att gå men tror min mamma och pappa jobbar så det blir nog inget! Men vi får ju se :)

Här är lite bilder från nyårsafton








Just nu..

.. är lillebror Andreas här medans mina föräldrar tränar!
Han sitter och ritar och pratar så man blir tokig :D Men härligt är det. Har alltid stått min lillebror nära och hoppas det fortsätter så <3


Måndag

Idag är det en ny vecka och tiden går ju så jäkla fort- fast jag bara är hemma hela dagarna! Men kan det egentligen bli långtråkigt med världens bästa unge som utvecklas varje dag? :)
Harry och Tobias ligger och sover just nu, vi har legat i sängen hela morgonen och bara sovit av och till. Hur mysigt och skönt som helst- det behövs såna dagar också.
Idag ska vi till mina föräldrar för min far fyllde år igår <3. Så det blir onyttigheter där och nam nam :D

Idag ska vi städa klart också får igår var jag o hämtade bärselen ;). Så nu jäklar Harry kommer du inte undan! Prövade gå runt med den igår och det gick bra, men han börjar ju bli så stor min lilla <3.
Nu ska jag börja städa medans mina två hjärtan sover




Bättre nu

Hej!
Nu mår jag bra igen, men fy fan vilken helg det var! På torsdagen for jag hem till mina föräldrar så dom fick ta hand om Harry medans jag sov och kräktes om vartanat. Som tur var mådde jag bättre på fredagen (knaprade värktabletter) så jag kunde fara in till stan med Tobias och se på raketerna :). Det var otroligt fint och mysigt. Efter det hämtade vi lill plutten och for hem <3.

Det var iaf en lyckad nyårsafton och igår så slappade vi bara med skräpmat (förlåt) och myskläder!
Idag skulle vi ha städat men Harry har blivit så gnällig på sista tiden och sover knappt! Sjukt jobbigt är det iaf men vi får hoppas det bara är en period han har just nu :). Han är alldeles för nyfiken den pojken.
Snart ska vi iaf iväg och köpa en bärsele som jag hittade på blocket! Då kanske jag faktiskt får någonting gjort också? :)

Harry har börjat få vara i sin hoppgunga nu också och det ÄLSKAR han. Han är lite liten men gud vad han tjoar omkring i den! Han är så jäkla söööt :). Lill snutten <3



RSS 2.0