Ny design

Någon som är intresserad av att ge mig en ny design?
Jag är inte alls teknisk av mig och skulle verkligen behöva hjälp!

Bara att lämna kommentar eller skriva ett mail: [email protected]

Hejhej

Här sitter jag och lyssnar på musik och smeker bebismagen <3.
Tror tyvärr jag börjar bli sjuk.. har jätte ont i halsen och känner mig hängig. Blir att stanna hemma från praktiken imorgon och så får vi se om det blir nå IKEA för min del.
Barnmorskan ska jag absolut gå till för har lite frågor jag måste ha svar på :)
Föräldrar utbildningen börjar nästa tisdag dessutom! Spännande, längtar. Tobias ska förhoppningsvis följa med, jag vill inte gå själv så jag hoppas verkligen.

Idag var jag då på praktiken och tjoade omkring där, kom hem för ungefär en timme sedan. Ska snart börja göra iordning här hemma, ser förjävligt ut. Så blir att små städa och sen kanske sova en stund, är helt slut. Fick inte så mycket sömn inatt, allergi plus att bebisen absolut ville att jag skulle ligga på rygg. Om jag låg på sidan blev den helt tokig och slutade inte fören jag la mig på rygg. Min söt bebis <3

Ska väl ta och sätta igång nu med städandet, kanske hinner skriva ett till inlägg idag.
Ha en bra onsdag

Tokig

Måste bara skriva lite om min underbara bebis <3. Den är så rolig och jag längtar så himla mycket tills jag får ha min plutt här.

Spelade nyss guitar hero och bebisen blev helt tokig. Haha, jätte kul! :) Har märkt att den reagerar på olika röset också. Om den hör Tobias prata, så sparkar den och om den hör min lillebror så sparkar den också!
Min lilla älskling där inne.. så ofattbart. Jag kan fortfarande inte förstå att det ligger en människa där inne.. MIN egen lilla favorit människa som jag ska älska och ta hand om hela livet. Underbart <3.

Min älskade bebis, jag är så nyfiken på dig. Hur ser du ut? Vem är du och vem kommer du bli? Förstår du hur många människor som väntar på dig? Väntar på att få älska dig och skämma bort dig.
Vi saknar dig och vill ha dig här, men självklart ska du stanna där i magen några månader till och växa till dig.
Sen får du komma ut till mamma och pappa, vi som älskar dig mest av allt redan nu.


Har nog inte skrivit på länge vilken vecka jag är i osv, just nu är jag i vecka 28 går in i vecka 29 på fredag <3.
På torsdag ska jag till barnmorskan igen och det blir härligt, gillar att vara där och få höra att allting är bra.
Snart är det ju dags för ett till ultraljud också!! Det om något längtar jag till.. jag vill se min älskling, veta könet och så får jag ju veta om det blir kejsarsnitt, eller så har moderkakan förhoppningsvis flyttat sig nu!

Jag vet faktikst inte vad jag vill ha, jag vet att vanlig förlossning är bäst för barnet men jag är livrädd för att tappa kontrollen. Att jag inte alls kommer klara av smärtan som jag trott och så är jag rädd för att spricka.. usch det vill jag verkligen inte. Jag vill bara normal där nere.. så jag hoppas nog ändå på kejsarsnitt fast det inte alls är som en vanlig förlossning. Men vi får ju vänta och se, jag vill verkligen veta! Så jag kan börja förbereda mig mentalt osv.


Regn

Jag bara älskar vädret som är just nu.. helt underbart. Låg och lyssnade på regnet igår i sängen och myste med bebisen <3.
Det som också är positivt med regnet är att det dämpar min allergi lite iaf och det är skönt. Har dock haft rinnande ögon hela natten och svårt att andas, men det får jag ta.

Var även förbi Tobias igår en stund, det började dåligt men blev bra sen och slutade som halvtaskigt.. men det brukar bli så när man inte träffats på nästan två veckor! Vi får se när vi träffas nästa gång och att det då blir bra.
Har ingen mobil heller -.- Abonnemanget tjorvar så är utan mobil i typ en vecka, jobbigt :/. Vi har ingen hemtelefon heller så ringa Tobias kan jag ju inte göra.. hoppas det blir snart att vi träffas iaf <3.

På tisdagar har jag ju inga lektioner så är bara hemma hela dagarna och gör ingenting. Ska nog plugga lite men det är som att min hjärna redan tagit sommarlov?
Ja vi får se vad som händer idag iaf..

Nu ska jag kolla mina pommes och bara ligga i soffan.
Ha en bra tiisdag <3

Godaste glassen.. vill ha

Söndag

Nu är helgen snart över och en ny vecka börjar, skönt för då är vi ett steg närmare sommarlov!!
Tyvärr ska jag ju jobba nästan hela sommaren men det är absolut värt det, behöver dom pengarna till min lill bebis.
Plus att det är motion att springa mellan olika hus hela dagarna, så det kommer gå hur fint som helst.

I helgen har jag inte gjort någonting alls, bakat lite gran, busat med lillebror och städat rummet.
Pga min allergi så damtorkar jag varje dag och byter sängkläder ungefär var fjärde dag :P Det låter ju hur jobbigt som helst men jag måste, ananrs förvärras min allergi.
Imorgon har jag nationella prov i engelska!! Sista delen nu.. nervös är jag men nog kommer de gå bra. Om inte lill bebisen bestämt sig för att ha disco då också? Jag kommer ju ihåg sist jag försökte ha nationella ;)

Nu ska jag städa mitt rum och sen får vi se vad som händer :)
Ha en bra söndag.


Helg!! <3

Nu är det äntligen helg, den här veckan har kännts oändligt lång av någon anledning.
Jag ska inte göra någonting alls i helgen men känns ändå skönt :)

På senaste tiden så har jag som känt mig konstig.. har börjat få svårt att andas,är extremt trött och huvudvärk. Blöder också näsblod varje dag, alla dess är symtom på högt blodtryck och eftersom jag löper större risk för att få havandeskapsförgiftning så är jag helnojjig nu.. ringde barnmorskan och pratade lite. Har tid på måndag och ska försöka dricka mer och äta regelbundet, för det kan bero på min allergi bara. Men vi får se på måndag!
Hoppas verkligen inte det är något, hoppas det bara är jag som är nojjig eftersom det är mitt första barn osv.



Jag tycker magen har krympt.. eller är det bara jag? :P
Har iaf gått upp två och ett halvt kilo nu.. fick ärligt lite ångest över det. Jag veet att man ska gå upp i vikt under graviditeten, och barnmorskan har varit lite orolig eftersom jag inte har gått upp något men ändå. Fick värsta tankarna på att jag måste sluta äta så mycket osv.. men självklart kommer jag inte börja med såna dumheter.
Det enda jag stör mig på är att jag ser bara fet ut, ser inte alls gravid ut med kläder på osv.. bara tjock -.-
Alla andra har så fina magar,små kulor som sitter så fint.. jaja, så är det.

Har inte så mycket mer att skriva just nu.. ska nog spela sims 3. Fan har blivit helt beroende av det! :D Det är ju bara så otroligt kul..
Ha en mysig fredag <3

Herregud..

Jag har inte skrivit på TVÅ VECKOR! Damn.. trodde det var typ.. en vecka sen. Hm jaja, det visar ju bara hur lite tid jag har.
Ska verkligen försöka bli bättre men det känns inte som att jag har någon ork.. tänker på bloggen hela tiden osv men jag vet inte, det händer bara inte. Typ samma med pluggandet..

Jaja, sist jag skrev så var ju allting väldigt negativt och surt men nu är allting super bra ju! Det är inte vår här längre, det är sommar. Över tjugo grader varje dag, underbart :).
Sommaren ger mig så många minnen dessutom.. nu är det ett år sen jag och Tobias träffades för första gången och snart är det ett år sen vi blev tsm, sjukt.
Vi har verkligen haft våra upp och nedgångar men på senaste tiden så har allting bara varit underbart <3
Jag tror verkligen att det kommer bli bra det här, vi har kommit närmare varandra och nu är det dessutom sommar snart.. våran lill bebis kommer och vi ska flytta osv. Usch vad underbart, får man vara så här lycklig?
vågar man vara så här lycklig?

Även om sommaren ger mig många underbara minnen med min Tobias<3 så HATAR jag den också.. har världens jävla pollenallergi och eftersom lilla jag är gravid så får jag inte äta allergimedicin.. jag får klara mig med ögondroppar (som inte hjälper) och nässpray (vi får se om det funkar).. det är så jävla hemskt.
Svullen i ansiktet, ögonen rinner och är små (de krymper) mina luftvägar är igen täppta så ingen sömn får man på nätterna, det är ett rent helvete.

Bebisen mår bra! Den busar runt som vanligt och för några dagar sedan så puta den ut med sin lilla rumpa!! Min älskade bebise där inne <3. Så fort jag tänker på förlossningen och jag faktiskt ska få min egen älskade dotter/son så börjar jag alltid grina. Jag älskar denna person så mycket så de går inte att beskriva..
En liten jobbig sak är att jag läker som kran.. mina bröst alltså. Helt sjukt är det :O men det känns samtidigt tryggt för nu vet jag att jag kommer kunna amma mitt barn.

Jag läser massa olika "mamma" bloggar och en tjej hade skrivit om det här med sex under graviditeten.
Jag håller med henne fullständigt om att det är ganska obehagligt.. tänk er själva att ni har sex och så börjar någonting i er sparka osv.. det känns så fel. Det är ju mitt barn där inne och att den börjar sparka som en tok under sex gör att det känns fel, som att den tar skada eller så.
Jag vet ju att bebisen inte tar skada, när kvinnan får orgasm så gör det barnet lycklig (den får som en sorts massage) men avtändande är det.
Sen så har man inte så stor sexlust heller, iaf inte jag. Jag känner mig så otroligt osexig, bara tjock och klumpig. Tyvärr så tycker ju Tobias att jag blivit sexigare osv, haha men han har tagit det bra att vi inte har sex lika ofta.
Det är ju något han får ta, det blir bättre sen när man INTE har en tokunge som tjoar omkring i magen när man försöker ha lite mysiga stunder.
Men klart man önskar att man hade varit en av dom som får ökad sexlust under graviditeten ;).

Haha, jaja.. ska kanske lägga mig en stund. Den här allergin tar kål på mig

Var är våren?

Vart fan är våren?
Där nere ni kanske har vår, grönt och varmt men vi här uppe? Haha, neeeej. Vi har minusgrader på nätterna/morgonen och sen blåser det iskalla vindar. Kanske 4 grader varmt fram mot lunch men högre än så blir det fan inte.
Så himla deprimerande.. orkar inte ens prata om det.

Just nu sitter jag hemma och tar det lugnt, mår inte så bra idag. Sovit otroligt dåligt, men det gör jag varje natt. Ligger inte skönt på någon sida och magen kan jag inte ligga på längre!
I helgen har jag och Tobias bara varit hemma och myst, sett film och ätit skräpmat <3.
Vet inte varför men jag är ALLTID sugen på pommes.. och hamburgare och pizza och åh! Bara dålig mat.. nästan så man sätter sig på bussen och hämtar mat, haha :P. Måste vara något med bebisen som gör mig så här ;).

Har iaf bestämt mig för att gå på den där balskiten med Tobias.. har till och hittat en klänning jag tror passar bra.. ska ta kort på den och lägga in så får ni säga vad ni tycker.

Nu ska jag plugga och äta något..  ska sedan färga håret också till min naturliga hårfärg, blond!
Vi får se hur det blir då.. är så less på att behöva färga håret hela tiden.


RSS 2.0